Ο κορονοϊός βάζει τέλος και στις και στις κρουαζιέρες!

Ο κορονοϊός βάζει τέλος και στις κρουαζιέρες, αφού όλο και περισσότερες εταιρείες προχωρούν σε ακυρώσεις των δρομολογίων τους, λόγω των ταξιδιωτικών περιορισμών που τίθενται λόγω του ιού! Να υπενθυμίσουμε ότι ο κορονοϊός έβαλε και τέλος στα ταξίδια μεταξύ ΗΠΑ και Ευρώπης.

Celestyal Cruises

Η Celestyal Cruises αναστέλλει προσωρινά τις κρουαζιέρες της, έως την 1η Μαΐου του 2020, ακολουθώντας τις συστάσεις των επαγγελματιών του χώρου της υγείας και των ρυθμιστικών αρχών σε όλο τον κόσμο, ώστε να μειώσει τον κίνδυνο καραντίνας ή ιατρικής απομόνωσης των επιβατών και του πληρώματος της. Η εταιρεία σχεδιάζει να ξεκινήσει ξανά τα δρομολόγιά της την 1η Μαΐου 2020 με την κρουαζιέρα 4 διανυκτερεύσεων «Εικόνες του Αιγαίου», με το κρουαζιερόπλοιο Celestyal Olympia και στις 2 Μαΐου 2020 με την κρουαζιέρα 7 διανυκτερεύσεων «Εκλεκτό Αιγαίο», με το κρουαζιερόπλοιο Celestyal Crystal, όπως ήταν προγραμματισμένες. (www.celestyalcruises.gr)

Viking Cruises

Η Viking Cruises ανακοίνωσε την ακύρωση όλων των δρομολογίων και “δένει” και τα 73 κρουαζιερόπλοια μέχρι την 1η Μαΐου. (vikingcruises.co)

Princess Cruises

Η εταιρία κρουαζιέρας Princess Cruises ανακοίνωσε ότι σταματά όλες τις κρουαζιέρες της και για τα 18 πλοία του στόλου της, για περίοδο 60 ημερών, επηρεάζοντας τις κρουαζιέρες που αναχωρούν από τις 12 Μαρτίου έως τις 10 Μαΐου. Οι επιβάτες θα λάβουν αποζημίωση σε μορφή πιστωτικού για μελλοντικό ταξίδι, διαφορετικά θα πρέπει να επικοινωνήσουν με την εταιρεία για επιστροφή των χρημάτων.

Όσοι βρίσκονται ήδη σε κρουαζιέρα που ολοκληρώνεται μέσα στις ερχόμενες 5 ημέρες, θα συνεχίσουν κανονικά το ταξίδι τους μέχρι το τέλος του προγράμματος. Τα ταξίδια που πραγματοποιούνται την περίοδο αυτή και πέρα από τις 17 Μαρτίου θα ολοκληρωθούν στην πιο βολική τοποθεσία για τους επιβάτες, με τον υπολογισμό των λειτουργικών απαιτήσεων, επισημαίνει η εταιρία. (www.princess.com)

Διαβάστε ακόμα:  Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις – Ποιοι δρόμοι θα παραμείνουν κλειστοί σήμερα

MSC Cruises

Η MSC Cruises ακυρώνει τα δρομολόγια του MSC Opera μέχρι τις 20 Απριλίου και αλλάζει τα δρομολόγια 8 κρουαζιερόπλοιών της. (www.msccruises.com)

Uniworld

Η Uniworld ακυρώνει τις κρουαζιέρες προς την Ευρώπη έως και τις 23 Απριλίου και οι επιβάτες θα λάβουν αποζημίωση σε μορφή πιστωτικού για μελλοντικό ταξίδι εντός των επόμενων 2 ετών. Για κρατήσεις μετά τις 23 Απριλίου είναι δυνατή η ακύρωση έως και 2 εβδομάδες πριν την αναχώρηση και μπορεί να γίνει νέα κράτηση εντός του 2020 και του 2021. (www.uniworld.com)

Disney Cruise Line

Η Disney Cruise Line ακυρώνει τις κρουαζιέρες της από το Σάββατο 14 Μαρτίου έως και τα τέλη του μήνα. Οι επιβάτες, που επηρεάζονται από αυτή την κατάσταση, θα λάβουν πλήρη αποζημίωση σε πιστωτικό για μελλοντικά ταξίδια. (disneycruise.disney.go.com)

AmaWaterways

Η AmaWaterways ακυρώνει τις κρουαζιέρες προς την Ευρώπη έως και τις 25 Απριλίου. Αναβάλλονται και οι κρουαζιέρες προς το Μεκόνγκ με αναχώρηση από τις 23 Μαρτίου. Οι επιβάτες μπορούν να λάβουν πιστωτικό για μελλοντική χρήση, το οποίο ανέρχεται στο 115% της αξίας του εισιτηρίου. (www.amawaterways.com)

Windstar Cruises

Η Windstar Cruises ακυρώνει τις κρουαζιέρες από τις 14 Μαρτίου έως και τα τέλη Απριλίου. Οι επιβάτες, των οποίων τα δρομολόγια ακυρώθηκαν, μπορούν να λάβουν πιστωτικό στο 125% της αξίας του εισιτηρίου ή πλήρη χρηματική αποζημίωση. (www.windstarcruises.com)

Paul Gauguin Cruises

Η Paul Gauguin Cruises ακυρώνει τις κρουαζιέρες έως και τις 11 Απριλίου, ύστερα από την απαγόρευση των γαλλικών αρχών. (www.pgcruises.com)

Δείτε επίσης στο travelsyle.gr:

- Advertisement -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ