Al Pino Παλαιό Φάληρο

Είσαι λάτρης της αυθευντικής ιταλικής κουζίνας; Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην Λεωφόρο Ποσειδώνος 4 και Ναϊάδων 1 στο Παλαιό Φάληρο. Τι θα συναντήσεις εκεί; Την απόλυτη ιταλική γαστρονομική εμπειρία… Επισκέφτηκα λοιπόν το εστιατόριο Alpino Cucina Italiana και θα σας ανοίξω την όρεξη μ’ όσα θα σας μεταφέρω…

Σίγουρα έχουμε δοκιμάσει ιταλικά και ιταλικά εδώ στην Ελλάδα, όμως δύσκολα θα συναντήσεις αυθεντική ιταλική κουζίνα σαν να γευματίζεις στα στενά της Ρώμης… Όλα αυτά μέχρι να επισκεφτώ την Alpino Cucina Italiana στο Παλαιό Φάληρο

Με μεγάλη χαρά επισκέφτηκα και σας παρουσιάζω ένα από τα πιο ιστορικά ιταλικά εστιατόρια, όχι μόνο του Παλαιού Φαλήρου αλλά και ολόκληρης της Ελλάδας αφού άνοιξε τις πύλες του στην περιοχή το 1973. Μιλάμε για ιταλική κουζίνα 100% αυθεντική, με το εστιατόριο να έχει σφραγίδα ποιότητας από το Ιταλικό κράτος ενώ τα προϊόντα τους είναι στο σύνολό τους ΠΟΠ.

Παρατήρησα ότι το Alpino Cucina Italiana όλα τα χρόνια έχει καταφέρει να γίνει ένας γευστικός προορισμός για αυθεντικό και νόστιμο ιταλικό φαγητό χωρίς επιτηδευμένες υπερβολές, με έμφαση στην ποιότητα, τη γεύση και τον σεβασμό στον πελάτη. Είναι πολύ σημαντικό ότι το εστιατόριο έχει αυτές τις γεύσεις αλλά και εξαιρετικές τιμές! Εδώ θα απολαύσετε μοναδικές συνταγές, χειροποίητα ζυμαρικά, εκπληκτική πίτσα, antipasti, όλα φτιαγμένα με γνώση, από τα καλύτερα ιταλικά προϊόντα και ένα άριστο γευστικό αποτέλεσμα…

Επειδή όμως σ’ ένα καλό εστιατόριο εκτός από την κουζίνα σημαντικό είναι και το περιβάλλον, μου άρεσε που το Alpino Cucina Italiana έχει μια υπέροχη σάλα με πολύ κομψή διακόσμηση.

Αξίζει να αναφερθεί πως από το 2015 η Alpino Cucina Italiana στεγάζεται και στο… Χαλάνδρι, για όσους συχνάζουν στα Βόρεια Προάστια.

Info:

Καθημερινά 11:00 π.μ.–1:00 π.μ.
Διεύθυνση: Λεωφόρος Ποσειδώνος, Ναϊάδων 4, Παλαιό Φάληρο 175 61 και Παπανικολή 66, Χαλάνδρι 152 32
Τηλέφωνο: 210 9840855 (Παλαιό Φάληρο) 21 0683 0355 (Χαλάνδρι)
Instagram page
Facebook page
www.al-pino.gr/

Φωτο: Instagram alpino_cucina_italiana

Δείτε επίσης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ