Το χωριό Φιδάκια στην Ευρυτανία πανοραμική λήψη

Τάσος Δούσης και οι «Εικόνες» μας ταξιδεύουν στην όμορφη Ευρυτανία και τα ορεινά, γραφικά χωριά της και όχι μόνο!

Μετά το Μεγάλο Χωριό,  τις όμορφες Κορυσχάδες, την επίσκεψη στο Φαράγγι “Πάντα Βρέχει” , την εξαιρετική πρόταση διαμονής στο καλύτερο και πιο luxury ξενοδοχείο μέσα στα έλατα και βαθμολογία άριστα 10(!), την επίσκεψη στο όμορφο πέτρινο γεφύρι της Βίνιανης, ο Τάσος Δούσης και η ομάδα του συνεχίζουν την… ξενάγηση σε ένα ακόμα όμορφο χωριό της Ευρυτανίας, τα Φιδάκια!

Χτισμένα σε 960 μέτρα υψόμετρο, η θέα και το καταπράσινο τοπίο είναι το λιγότερο μαγευτικά. Η πρόσβαση σε αυτό το ορεινό χωριό της Ελλάδας γίνεται μέσα από το δάσος, ακολουθώντας τον φιδίσιο δρόμο που σε οδηγεί στην είσοδο του οικισμού, ένας από τους ωραιότερους της Ευρυτανίας. Πρόκειται για έναν πανέμορφο ορεινό οικισμό.

Οι «Εικόνες» και ο Τάσος Δούσης μας ταξιδεύουν στο υπέροχο Μεγάλο Χωριό της Ευρυτανίας! (video)

Τα πέτρινα σπίτια και τα καλντερίμια εντυπωσιάζουν με την γραφικότητά τους με την πρώτη ματιά, ενώ ακολουθώντας τα 95 σκαλιά μέχρι τα Αλώνια ή τον χωματόδρομο για τα Τσαγκαράλωνα οι εικόνες που αποτυπώνονται στην μνήμη αλλά και στην κάμερα είναι μαγευτικές

Δείτε το βίντεο

Ο Τάσος Δούσης συνεχίζει το ταξίδι, με σκοπό να μας παρουσιάζει μέσα από τις “Εικόνες” του, γνωστούς ή και λιγότερο γνωστούς ελληνικούς και ξένους προορισμούς έτσι όπως δεν τους έχουμε ξαναδεί!

Ταξιδέψτε σε όλη την Ελλάδα και τον κόσμο μαζί με τις Εικόνες και μάθετε τα πάντα από τον expert του είδους και την ομάδα του!

Ευρυτανία: Ανακαλύψαμε τον άγνωστο παραδοσιακό οικισμό που είναι "κρυμμένος" στα έλατα - Σε ταξιδεύει πίσω στον χρόνο! (βίντεο)

Δείτε επίσης στο travelstyle.gr:

- Advertisement -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ