Εικόνες Δούσης Κεφαλονιά

Οι ΕΙΚΟΝΕΣ με τον Τάσο Δούση  συνεχίζουν τα ταξίδια στην Ελλάδα και στον κόσμο στο Open TV! Αυτή τη φορά, ο Τάσος Δούσης και οι ΕΙΚΟΝΕΣ ταξιδεύουν στην όμορφη Κεφαλονιά και συγκεκριμένα στον ονειρικό βόρειο κομμάτι του νησιού μακριά από την πεπατημένη! Δείτε αυτό το Σαββατοκύριακο 2 νέα επεισόδια, το Σάββατο 29 Ιουλίου στις 20:00 το πρώτο μέρος του ταξιδιού στο νησί και την Κυριακή 30 Ιουλίου στις 20:00 το δεύτερο!

- Advertisement -

Το Σάββατο 29/07 o Τάσος Δούσης και οι ΕΙΚΟΝΕΣ μας ταξιδεύουν στο «θαύμα του Ιονίου», την ονειρική Κεφαλονιά!

Μας παρουσιάζουν παραδοσιακά χωριά της Κεφαλονιάς όπως η καρτ-ποσταλική Άσσος, τα πανέμορφα αλλά εγκαταλελειμμένα Παλιά Βλαχάτα και η γραφική Αγία Ευφημία.

Από το χωριό Αγριλιάς απολαμβάνουν την καλύτερη πανοραμική θέα προς τον κόλπο της Σάμης, στη συνέχεια κάνουν βόλτα στο λιμάνι της Σάμης και καταλήγουν στη βοτσαλωτή παραλία της Αντισάμου με τα κρυστάλλινα νερά.

O Τάσος Δούσης και οι ΕΙΚΟΝΕΣ μας ξεναγούν στο εντυπωσιακό Σπήλαιο της Μελισσάνης, ένα από τα πιο πολυφωτογραφημένα σημεία στον κόσμο

Δείτε το trailer:

Συνεχίζοντας την Κυριακή 30 Ιουλίου…

O Τάσος Δούσης και οι ΕΙΚΟΝΕΣ ταξιδεύουν στη γεμάτη εκπλήξεις Κεφαλονιά!

Θαυμάζουν τον διάσημο Μύρτο πρώτα από τα δύο παρατηρητήρια που υπάρχουν και στη συνέχεια κατεβαίνουν στην πανέμορφη, αλλά επικίνδυνη παραλία του.

Εξερευνούν ανόθευτες παραλίες της Κεφαλονιάς όπως η Blue Lagoon, η Φτέρη και φτάνουν μέχρι τον μυστικό «παράδεισο» του Ιονίου, το νησάκι Άτοκος.

Επισκέπτονται το Φισκάρδο και τα Κομιτάτα, γραφικά χωριά της Κεφαλονιάς τα οποία προσφέρουν απίστευτες καρτ-ποσταλικές εικόνες.

O Τάσος Δούσης και οι ΕΙΚΟΝΕΣ μας αποδεικνύουν ότι οι παραλίες της Κεφαλονιάς είναι όλες μοναδικές. Το ήρεμο Φώκι, οι άγριας ομορφιάς Αλατιές και η ξεχωριστή Αγία Ιερουσαλήμ είναι μερικές από αυτές.

Δείτε το trailer:

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο κανάλι του Τάσου Δούση στο YouTube για να ανακαλύψετε περισσότερα tips και προορισμούς!

Δείτε όλες τις εκπομπές “Εικόνες με τον Τάσο Δούση” στο επίσημο κανάλι στο YouTube

Δείτε επίσης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ