Οι ΕΙΚΟΝΕΣ με τον Τάσο Δούση  συνεχίζουν τα ταξίδια στην Ελλάδα και στον κόσμο στο Open TV! Αυτή τη φορά, ο Τάσος Δούσης και οι ΕΙΚΟΝΕΣ ταξιδεύουν στην όμορφη Λέσβο, το Σάββατο 17 Ιουνίου στις 17:45 στο επεισόδιο που θα δείτε σε επανάληψη και την Κυριακή 18 Ιουνίου στις 17:45 οι ΕΙΚΟΝΕΣ και ο Τάσος Δούσης συνεχίζουν με νέο επεισόδιο στη Ζάκυνθο, το τρίτο και τελευταίο μέρος του ταξιδιού στο νησί!

- Advertisement -

Το Σάββατο 17/06 o Τάσος Δούσης και οι ΕΙΚΟΝΕΣ μας ταξιδεύουν στην όμορφη Λέσβο!

O Τάσος Δούσης και οι ΕΙΚΟΝΕΣ ταξιδεύουν στη Λέσβο, το νησί των ποιητών!

Μας ξεναγούν στη Μυτιλήνη· την κοσμοπολίτικη πρωτεύουσα του νησιού, το Κάστρο της πόλης· από τα μεγαλύτερα φρούρια της Μεσογείου, και τον Άγιο Θεράποντα· την εκκλησία με την τεράστια ιστορία.

Ο Τάσος Δούσης και η ομάδα του ανακαλύπτουν το γραφικό Πλωμάρι και την πανέμορφη Αγιάσο. Επίσης, επισκέπτονται το θαυματουργό μοναστήρι του Αγίου Ραφαήλ και μας αποκαλύπτουν τη μακραίωνη ιστορία του.

Συνεχίζοντας την Κυριακή 18 Ιουνίου…

O Τάσος Δούσης και οι ΕΙΚΟΝΕΣ ταξιδεύουν στο «κόσμημα του Ιονίου», την πανέμορφη Ζάκυνθο με το τρίτο μέρος του ταξιδιού (δείτε εδώ το πρώτο επεισόδιο και εδώ το δεύτερο)

Κάνουν τον γύρο της Ζακύνθου με σκάφος και απολαμβάνουν τις Γαλάζιες Σπηλιές στα βόρεια του νησιού, το Πόρτο Βρώμη, το Πόρτο Λιμνιώνα, τις Μυζήθρες, τις Γαλάζιες Σπηλιές Κερίου και το Μαραθονήσι μέσα από τη θάλασσα.

Στη συνέχεια κάνουν βόλτα στο παραδοσιακό κέντρο της Ζακύνθου και δοκιμάζουν τοπικό παστέλι, μαντολάτο και φυτούρα.

O Τάσος Δούσης και οι ΕΙΚΟΝΕΣ επισκέπτονται τον ιερό ναό Παναγίας Φανερωμένης· μία μπαρόκ αρχιτεκτονικής εκκλησία – γνωστή για τη θαυμάσια Ουρανία, και την Κυρία των Αγγέλων, έναν εντυπωσιακό ναό αφιερωμένο στην Παναγία.

Τέλος ξεναγούνται στο επιβλητικό Αρχοντικό Ρώμα, ένα οίκημα γεμάτο σπάνιους θησαυρούς της νεότερης Ελλάδας.

Δείτε το trailer:

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο κανάλι του Τάσου Δούση στο YouTube για να ανακαλύψετε περισσότερα tips και προορισμούς!

Δείτε όλες τις εκπομπές “Εικόνες με τον Τάσο Δούση” στο επίσημο κανάλι στο YouTube

Δείτε επίσης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ