Όταν οι λέξεις αδυνατούν να περιγράψουν τις εικόνες αναλαμβάνουν δράση οι «ΕΙΚΟΝΕΣμε τον Τάσο Δούση»! Και αυτή τη σεζόν μέσα από τη συχνότητα του OPEN beyond, ο Τάσος Δούσης με τις χαρακτηριστικά γλαφυρές περιγραφές του ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο και μας παρουσιάζει με τον μοναδικό του τρόπο χώρες, πόλεις, εξωτικά μέρη, συγκλονιστικά τοπία και καταπληκτικούς ανθρώπους.
Η νέα σεζόν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο και συνεχίζει έτσι! Αυτό το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Μαΐου θα παρακολουθήσουμε 3 επεισόδια των ΕΙΚΟΝΩΝ!
Σάββατο 10/5
Ξεκινώντας από το Σάββατο (10/5) θα δούμε το τρίτο επεισόδιο των ΕΙΚΟΝΩΝ στην Φλωρεντία που θα προβληθεί σε επανάληψη στις 17:45.
O Τάσος Δούσης και οι ΕΙΚΟΝΕΣ, με ορμητήριο τη Φλωρεντία, ταξιδεύουν στη γεμάτη εκπλήξεις Τοσκάνη!
Πρώτη στάση η Πίζα, όπου θαυμάζουν τον πασίγνωστο κεκλιμένο πύργο αλλά και τα γεμάτα συμβολισμούς κτήρια Βαφτιστήριο, Καθεδρικός και Κοιμητήριο. Στη συνέχεια περιηγούνται στη γραφική πόλη της Λούκα και δοκιμάζουν παραδοσιακό ιταλικό σταφιδόψωμο.
Στη Σιένα μένουν έκπληκτοι με τις ομορφιές αυτής της πόλης-μουσείο στην «καρδιά» της Τοσκάνης, αλλά και τα κρυμμένα μυστικά της όπως το Μοντεριτζιόνι· την εκθαμβωτική πόλη που δεσπόζει στην κορυφή ενός λόφου.
Ο Τάσος Δούσης και η ομάδα του επισκέπτονται το Σαν Τζιμινιάνο, την πόλη των πύργων, και δοκιμάζουν σε μία gelateria παγωτό που έχει βραβευτεί ως το καλύτερο στον κόσμο. Στο μαγευτικό και ήσυχο Γκρέβε κάνουν στάση στο ρομαντικό οινοποιείο Castello di Verrazzano και απολαμβάνουν τοπικές σπεσιαλιτέ σε ένα μοντέρνο κρεοπωλείο–bistro.
Στη Φλωρεντία θαυμάζουν την πόλη πανοραμικά από την Πιατσάλε Μικελάντζελο, ξεναγούνται στις πιο εντυπωσιακές αγορές της και επισκέπτονται το αναγεννησιακό μέγαρο Παλάτσο Πίτι και τους καταπληκτικούς Κήπους Μπόμπολι που το συμπληρώνουν. Επίσης δεν παραλείπουν να δοκιμάσουν μοναδικές αλμυρές και γλυκές σπεσιαλιτέ της Φλωρεντίας.
Συνεχίζοντας την Κυριακή 11 Μαΐου…
Θα δούμε δύο επεισόδια των ΕΙΚΟΝΩΝ! Στις 10:45 μη χάσετε σε επανάληψη το επεισόδιο των ΕΙΚΟΝΩΝ στα Κύθηρα ενώ στις 17:45 θα δούμε το νέο επεισόδιο των ΕΙΚΟΝΩΝ, το τρίτο μέρος στην Ελβετία!
O Τάσος Δούσης και οι ΕΙΚΟΝΕΣ μας ταξιδεύουν στα Κύθηρα, στο νησί όπου γεννήθηκε η Αφροδίτη!
Μας αποκαλύπτουν με τον μοναδικό τους τρόπο την επιβλητική Χώρα των Κυθήρων και το ενετικό κάστρο του 16ου αιώνα.
Στη συνέχεια επισκέπτονται τον Μυλοπόταμο, τον Αη Γιώργη, το Διακόφτι, τον Αβλέμονα, τον Ποταμό, την Αγία Πελαγία και μας ξεναγούν στις εκπληκτικές παραλίες των Κυθήρων.
Την ίδια μέρα στις 17:45 μη χάσετε το νέο επεισόδιο των ΕΙΚΟΝΩΝ με το τρίτο μέρος του ταξιδιού στην Ελβετία!
O Τάσος Δούσης κι οι ΕΙΚΟΝΕΣ ταξιδεύουν στην Ελβετία, μία χώρα με ανεπιτήδευτη ομορφιά!
Στην πρωτεύουσα της Ελβετίας, τη Βέρνη, εξερευνούν το ιστορικό κέντρο της πόλης και θαυμάζουν τον Καθεδρικό Ναό της με τα υπέροχα βιτρό. Επίσης κάνουν ατελείωτες βόλτες στην εμπορική Μάρκτγκασε και μένουν έκπληκτοι από τα εντυπωσιακά κτήρια της Βέρνης, όπως το Μπούντεσχαους και το Δημαρχείο.
Ο Τάσος Δούσης κι η ομάδα του στη συνέχεια επισκέπτονται τη Ζυρίχη, όπου ανακαλύπτουν το παραδοσιακό κέντρο της, το μεσαιωνικό κάστρο, το γυναικείο μοναστήρι Φράουμινστερ και τον Καθεδρικό ναό της πόλης. Μαγεύονται από τη γραφική Νίντερντορφστρασε και την εντυπωσιακή λίμνη της Ζυρίχης.
Τέλος φτάνουν στους Καταρράκτες του Ρήνου, οι οποίοι αποτελούν ένα συγκλονιστικό θέαμα, και το γραφικό Σάφχαουζεν.
Δείτε το trailer
Μην ξεχάσετε να επισκεφτείτε τη στήλη του Τάσου Δούση στο travelstyle.gr για να ανακαλύψετε περισσότερα tips και προορισμούς!
Δείτε όλες τις εκπομπές “Εικόνες με τον Τάσο Δούση” στο επίσημο κανάλι στο YouTube
Δείτε επίσης