Μαλδίβες, Ασία

Οι Μαλδίβες είναι από τα πιο εξωτικά μέρη του κόσμου με πανέμορφα τοπία που ικανοποιούν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς! Είναι, όμως, όλα έτσι όπως φαίνονται;

- Advertisement -

Η Alison Teal, γνωστή και ως η θηλυκή «Indiana Jones» βρέθηκε στις Μαλδίβες και αποκάλυψε μια πλευρά τους που ελάχιστοι γνωρίζουν… Ποια είναι αυτή;

Το «κρυμμένο νησί» στις Μαλδίβες που καταλήγουν όλα τα απορρίμματα από τα χιλιάδες τουριστικά resort, φανερώνει την άσχημη πλευρά τους των Μαλδίβων.

Στο βίντεο, μπορεί να παρατηρήσει κανείς, τα βουνά από πλαστικά και σκουπίδια που καλύπτουν τεράστιες εκτάσεις γης. Τόνοι απορριμάτων που καταλήγουν στην θάλασσα μολύνοντας και δηλητηριάζοντας την θαλάσσια ζωή. Μάλιστα, σε μερικά σημεία, τα σκουπίδια καλύπτουν τέτοια έκταση νερού που δεν διακρίνεται ο πάτος της θάλασσας και η Teal δυσκολεύεται να μετακινήσει την σανίδα της.

Το παρακάτω βίντεο δείχνει εικόνες που ελάχιστοι γνωρίζουν…

Μαλδίβες: Aποκτήστε το δικό σας νησί για 1 βράδυ με 45.000 ευρώ!

Αν ονειρεύεστε μια ημέρα στις Μαλδίβες, σε ένα ερημικό νησί, με μόνη συντροφιά σας τον ήλιο, τη λευκή άμμο, το απέραντο γαλάζιο, και, φυσικά, το έτερον ήμισυ, υπάρχει η λύση: Mε 45.000 μπορείτε να κάνετε ένα παραδεισένιο νησί… δικό σας για μια νύχτα!

Στο Coco Prive στις Μαλδίβες θα νιώσετε λες και έχετε ταχυμεταφερθεί σε ένα παράλληλο σύμπαν… Η πολυτέλεια ξεκινάει από τη στιγμή που θα πατήσετε το πόδι σας στο αεροδρόμιο. Το νησάκι διαθέτει έξι βίλες εκπληκτικής αισθητικής!

Αν η ιδέα σας για μια τέλεια διαφυγή περιλαμβάνει πλήρη ιδιωτικότητα, ιδιωτικής ζωής, τότε εξετάστε το ενδεχόμενο να περάσετε το ταξίδι σας σε αυτό το μαγευτικό νησί του Ινδικού Ωκεανό, αν ο προϋπολογισμός σας για διακοπές σας επιτρέπει να διαθέσετε… 45.000 ευρώ τη νύχτα!!

 Coco Prive νησί Μαλδίβες

Διαβάστε επίσης στο travelstyle.gr:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ