Παραλία Πευκάκια, Άγιοι Θεόδωροι

Πολλοί είναι αυτοί που θα αναγκαστούν φέτος λόγω των συνθηκών να περάσουν πολλές από τις ζεστές καλοκαιρινές τους μέρες στην Αττική. Για να κάνουμε λίγο περισσότερο υποφερτό αυτό το καλοκαίρι, εμείς στην ομάδα του travelstyle.gr κάνουμε καθημερινά αναζητήσεις για μαγευτικούς προορισμούς και παραλίες κοντά αλλά και μακριά στην Αθήνα. Αυτή τη φορά θα σας ταξιδέψουμε μέχρι τους Αγίους Θεοδώρους της Κορίνθου, σε μια εξωτική παραλία ιδανική για να απολαύσετε τις βουτιές σας το Σαββατοκύριακο.

Η παραλία Πευκάκια στους Αγίους Θεοδώρους

Η βραβευμένη με τη “Γαλάζια Σημαία” παραλία Πευκάκια είναι από τις πιο δημοφιλείς στην περιοχή των Αγίων Θεοδώρων. Καθόλου τυχαία δεν είναι αυτή η διάκριση καθώς είναι μια παραλία με καταγάλανα νερά, που δεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει τις εξωτικές παραλίες των ελληνικών νησιών. Απλώνεται σε μια πευκόφυτη, παράκτια ζώνη που εκτείνεται κατά μήκος όλης της πόλης. Σταματήστε για λίγο και απολαύστε την μαγευτική θέα προς τον Σαρωνικό κόλπο. Αν μείνετε στην παραλία μέχρι και το απόγευμα προς βραδάκι, αφιερώστε μερικά λεπτά στο μαγευτικό ηλιοβασίλεμα που μετατρέπει τον ουρανό σε μια μοναδική παλέτα χρωμάτων.

Διαβάστε ακόμα:
Τα «Μετέωρα» των Κυκλάδων είναι ένα από τα πιο πολυφωτογραφημένα τοπία της Ελλάδας!
Ηλιοβασίλεμα, Λουτράκι

Στην παραλία Πευκάκια δεν θα ζεσταθείτε, εξαιτίας του πευκοδάσους που βρίσκεται ακριβώς πάνω από την παραλία. Απολαύστε την όμορφη παραλία και τον καλοκαιρινό ήλιο και προσαρμόστε ένα δροσερό ποτό δίπλα στη θάλασσα, χαλαρώνοντας σε ένα beach bar ή καφέ.

Εάν, δεν επιλέξετε την παραλία Πευκάκια στους Αγίους Θεοδώρους για την δροσιστική σας απόδραση από την καθημερινότητα, εμείς σας έχουμε βρει, σύμφωνα με μια νέα έρευνα, τις 23 παραλίες στις οποίες δεν πρέπει να πάτε, καθώς έχουν θεωρηθεί ακατάλληλες.

Δείτε την παραλία Πευκάκια μέσα από το βίντεο:

Δείτε επίσης στο travelstyle.gr:

- Advertisement -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ