Η Πάτρα μπαίνει και φέτος από νωρίς στους ρυθμούς του καρναβαλιού ξεκινώντας με τη φαντασμαγορική τελετή έναρξης του Πατρινού Καρναβαλιού 2019, μία πολύ καλή ευκαιρία για όλους μας να την επισκεφτούμε και να τη δούμε στα γιορτινά της.

Δείτε ακόμα: Αυτές είναι οι νέες πτήσεις για το 2019! Δείτε τις πρώτοι!

Η τελετή έναρξης θα πραγματοποιηθεί στην κεντρική Πλατεία Γεωργίου το Σάββατο 19 Ιανουαρίου, και θα περιλαμβάνει μουσική, χορό, αλλά και πολλά θεατρικά στοιχεία που θα στηριχθούν ως επί το πλείστον στους νεαρούς καλλιτέχνες, ηθοποιούς, χορευτές και μουσικούς από την Πάτρα. 

Εντυπωσιακά και φέτος θα είναι τα πυροτεχνήματα, κάνοντας την νύχτα μέρα, προκειμένου να σκορπίζουν το μήνυμα του ερχομού του Καρναβαλιού.

Διαβάστε ακόμα:  Το μικροσκοπικό νησί του Ιονίου που μοιάζει με εξωτική όαση και έχει κατοίκους μόνο χελώνες!

Το Πρόγραμμα του Πατρινού Καρναβαλιού 2019:

  • Πέμπτη 17/1 και Παρασκευή 18/1: Ο Τελάλης με το Μουσικό Άρμα αναγγέλλει την Έναρξη του Πατρινού Καρναβαλιού στους δρόμους της Πάτρας
  • Σάββατο 19/1: Ημέρα Έναρξης Πατρινού Καρναβαλιού
  • Κυριακή 3/3: Μεγάλη παρέλαση των «Μικρών» 
  • Σάββατο 9/3: Νυχτερινή ποδαράτη
  • Κυριακή 10/3: Μεγάλη Παρέλαση Πατρινού Καρναβαλιού (έναρξη στις 14:00) και το βράδυ στις 21:00, η Τελετή Λήξης του Πατρινού Καρναβαλιού 2019.
    Κήρυξη της λήξης του φετινού καρναβαλιού και έναρξη του Πατρινού Καρναβαλιού 2020 από τον Δήμαρχο Πατρέων, καύση βασιλιά καρνάβαλου και πολλά πυροτεχνήματα.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ