Βασιλικιά Παύλιανη αγρόκτημα

Καλή η διαμονή σε ξενώνες και ξενοδοχεία αλλά τι θα λέγατε να μείνετε σε ένα αγρόκτημα, και μάλιστα σε ένα από τα ωραιότερα χωριά της ορεινής Φθιώτιδας, στην περίφημη Παύλιανη;

- Advertisement -
Βασιλικιά Παύλιανη αγρόκτημα φάρμα

Ένα από τα πιο όμορφα ορεινά χωριά της Φθιώτιδας προτείνει μια διαφορετική διαμονή, όχι σε κλασικό ξενοδοχείο ή ξενώνα, αλλά σε ένα αγρόκτημα, που μάλιστα φημίζεται στην περιοχή για τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες του, η όμορφη και φιλόξενη Βασιλικιά, που παίρνει υψηλή βαθμολογία, 9,6!

Βασιλικιά Παύλιανη αγρόκτημα φύση

Aρεόπολη: Ένα ονειρικό ξενοδοχείο παίρνει 9,5 στην booking και 10 από τον Τάσο Δούση! Δείτε γιατί

Βρίσκεται στην Παύλιανη, το πιο πολύχρωμο χωριό του νομού Φθιώτιδας, 235 χιλιόμετρα από την Αθήνα, σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον μεγάλου φυσικού κάλλους, ανάμεσα σχεδόν σε δύο εθνικούς δρυμούς της Ελλάδας, τον Εθνικό Δρυμό Οίτης και τον Εθνικό Δρυμό Παρνασσού.

Βασιλικιά Παύλιανη αγρόκτημα βεράντα

Η διαφορετική Βασιλικιά

Η Βασιλικιά είναι ένα όμορφο αγρόκτημα σε υψόμετρο 1.010 μέτρων, στην είσοδο του γραφικού χωριού, και μετρά 36 χρόνια ύπαρξης στην περιοχή.

Βασιλικιά Παύλιανη αγρόκτημα αφύση με νερά

Με ιδιαίτερη προσέγγιση στην αρχιτεκτονική του, τη διαρρύθμιση των εξωτερικών και εσωτερικών χώρων, αλλά και τη διακόσμησή του, κερδίζουν και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη.

Βασιλικιά Παύλιανη αγρόκτημα φύση πράσινο

Δίπλα σχεδόν στο δάσος, η επαφή με τη φύση είναι κάτι παραπάνω από αναζωογονητική, αποτελώντας μια μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία από κάθε άποψη. Στα συν της τοποθεσίας, η εύκολη πρόσβαση στον Παρνασσό και τα ομώνυμα χιονοδρομικά κέντρα.

Βασιλικιά Παύλιανη αγρόκτημα δωμάτιο

Τα ξύλινα σπιτάκια, που θυμίζουν αγροικίες της κεντρικής Ευρώπης ή της Αγγλικής υπαίθρου, το καθένα με διαφορετική επίπλωση και διακόσμηση, θα σας προσφέρουν τη δυνατότητα της χαλάρωσης μέσα σε ένα διαφορετικό περιβάλλον, πέρα από τα συνηθισμένα.

Βασιλικιά Παύλιανη αγρόκτημα καθιστικό

Βυζίτσα, Πήλιο: “Παραδοθείτε” στην εκπληκτική ομορφιά της… Δείτε τις εντυπωσιακές φωτογραφίες

Στο αγρόκτημα θα βρείτε περιβόλι βιολογικής καλλιέργειας, λιμνούλα με φράγμα και ξύλινο γεφυράκι, βραχόκηπο με αρωματικά φυτά και όλα εκείνα τα στοιχεία που θα απογειώσουν τη διαμονή σας.

Βασιλικιά Παύλιανη αγρόκτημα τηλεσκόπιο

Διαλέξτε ένα από τα 10 σπιτάκια που είναι διασκορπισμένα σε 7 διαφορετικά κτήρια εντός του αγροκτήματος, και ζήστε υπέροχες στιγμές που θα σας κάνουν να ξεχάσετε όλες τις δυσκολίες που μας έχει φέρει μέχρι στιγμής το 2020.

Βασιλικιά Παύλιανη αγρόκτημα δωμάτιο με κουζίνα

Τι προσδοκούν οι επισκέπτες από τα ξενοδοχεία για μια ασφαλή διαμονή

Η πανδημία του κορονοϊού άλλαξε άρδην τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε αλλά και που πραγματοποιούμε πλέον τα ταξίδια μας τόσο εντός όσο και εκτός Ελλάδας. Οπότε ως επισκέπτες προσδοκούμε από τα ξενοδοχεία μια ασφαλή διαμονή.

Τα ξενοδοχεία ήδη στην Αττική αλλά και στον κόσμο αντιμετωπίζουν μεγάλο πρόβλημα στην πληρότητά τους οπότε είναι λογικό να αναζητούν λύσεις και υπηρεσίες ανέπαφες προκειμένου να προσφέρουν περισσότερη ασφάλεια στους επισκέπτες.

δωμάτιο ξενοδοχείου ασφαλή διαμονή απολύμανση χερούλι πόρτας

Ωστόσο οι ταξιδιώτες θέλουν να δουν κάτι πιο… πραγματικό όταν φτάνουν στο ξενοδοχείο. Σύμφωνα με μια πρόσφατη έρευνα που έκανε ο ιστότοπος κρατήσεων ξενοδοχείων HotelsByDay, όσοι επισκέπτες επιλέγουν ένα ξενοδοχείο στα ταξίδια εν μέσω κορονοϊού τους δίνουν προτεραιότητα στους σταθμούς υγιεινής χεριών αλλά και στα πακέτα καλωσορίσματος που θέλουν να περιέχουν είδη ασφαλείας όπως απολυμαντικό χεριών και μάσκες. about:blank

Στο ανέπαφο check-in ή στις ανέπαφες πληρωμές δεν δίνουν και τόσο μεγάλη σημασία, αφού είναι τελευταία στη λίστα των απαιτήσεων.

Οι προσδοκίες των ταξιδιωτών από τα ξενοδοχεία

  • Το 53% δηλώνει ότι περιμένει σταθμούς απολύμανσης χεριών
  • Το 43% αναμένει ένα πακέτο καλωσορίσματος με είδη υγιεινής
  • Το 50% απαιτεί να φορούν μάσκα προσωπικό και επισκέπτες
  • Το 43% θέλει καθημερινή υπηρεσία καθαριότητας
  • Το 39% check-in και checkout χωρίς επαφή.
ασφαλή διαμονή απολύμανση ντουλάπα σε δωμάτιο ξενοδοχείου

Τι είναι το πιο σημαντικό

  • Οι μάσκες για το 43%
  • Οι σταθμοί υγιεινής χεριών για το 38%
  • Ανέπαφο check-in και checkout για το 31%
  • Όρια χωρητικότητας για το 25%
  • Δωμάτιο με παράθυρα που ανοίγουν για κυκλοφορία καθαρού αέρα για το 24%

Έρευνα Harvard: Ασφαλές το ταξίδι με αεροπλάνο λόγω εξαερισμού!

Ασφαλής διαμονή

Όσοι ρωτήθηκαν εάν ταξίδεψαν και έμειναν σε ξενοδοχείο μέσα στην πανδημία του κορονοϊού, το 35% απάντησε καταφατικά, ενώ το 37% όσων έμειναν σε ξενοδοχείο το έκαναν πέντε ή και περισσότερες φορές.

Σε κλίμακα από 1 έως 10, οι ερωτηθέντες στις αλληλεπιδράσεις με το προσωπικό δίνουν μέση βαθμολογία 7,1. Δίνουν επίσης στην καθαριότητα και την ασφάλεια των κοινόχρηστων χώρων γύρω από το ξενοδοχείο μια μέση βαθμολογία 7,7 και σην καθαριότητα και ασφάλεια του δωματίου που επέλξαν για τη διαμονή τους μια μέση βαθμολογία 7,8.

Διαβάστε επίσης στο travelstyle.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ