[small_title title=”Βηλαρά 2 (Στοά Μαλακοπής) Θεσσαλονίκη, T. 2314 019687, FΒ.Pizza Poselli”]

Eίναι το πρώτο pizza street food που µας συστήθηκε το 2012, στην πολύβουη –ανανεωµένη πλέον– πιάτσα της Βαλαωρίτου! Από τότε καθιερώθηκε, κάτι καθόλου τυχαίο, καθώς αποτελεί την απόδειξη πως η ποιότητα, η γεύση, η γνώση και η συνεχής αναζήτηση είναι τα «κλειδιά» που το ξεχώρισαν! Στην open space κουζίνα µε τον ξυλόφουρνο, ο ταλαντούχος pizzaiolo Μάνος Νίκας και η οµάδα του ετοιµάζουν πολλές γευστικές εκδοχές πίτσας, ιταλικής σχολής. Με χειροποίητη ζύµη, φιλοσοφία «al momento», ευφάνταστους συνδυασµούς και premium πρώτη ύλη από µικρούς παραγωγούς, το συνταγολόγιο του Poselli αριθµεί περισσότερες από 100 προτάσεις, ενώ σήµερα θα βρείτε τουλάχιστον τις 60! Στο µενού προστέθηκαν η vegan και η new trend pescetarian (vegan αλλά µε ψάρι) όπως και αυτή µε ζυµάρι ζέας. Και, επειδή η εξέλιξη δεν σταµατά, φέτος γευτήκαµε ολόφρεσκη handmade πάστα ηµέρας, high quality και γι’ αυτό limited edition! Μεταξύ των επιλογών, gnocchi, spaghetti, lasagne al forno… Και ανυποµονούµε για τη συνέχεια! Καθηµερινά, από τις 13:00. Στα συν, η νέα υπηρεσία delivery.

Highlight

Ο νέος κωδικός σε πακέτο: Αντί για απλό κοµµάτι θα απολαύσετε µια µικρή στρογγυλή πίτσα, φυσικά… al momento!

Πηγή Best in travel Thessaloniki 2017

Κατεβάστε εντελώς δωρεάν με ένα μόνο κλικ την ολοκαίνουρια έκδοση του 2017

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ