Η Ryanair ανακοίνωσε νέα αποκλειστική συνεργασία με το Δίκτυο Φοιτητών Erasmus, μέσω της οποίας θα προσφέρει εκπτωτικές τιμές , δωρεάν αποσκευές και άλλες ειδικές προσφορές σε φοιτητές του προγράμματος.

Προλάβετε! Οι καλύτερες προσφορές αεροπορικών για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος προς Ελλάδα και εξωτερικό, από 34€ μετ’ επιστροφής!!!
Γιορτάζοντας 30 χρόνια λειτουργίας, το πρόγραμμα Erasmus δίνει την δυνατότητα σε φοιτητές πανεπιστημίων να σπουδάζουν σε μία άλλη Ευρωπαϊκή πόλη για ένα χρόνο, φέρνοντας κοντά νέους ανθρώπους διαφορετικών εθνικοτήτων, συμβάλλοντας παράλληλα στην διάδοση γλωσσών σε 37 χώρες. Πάνω από 3 εκατομμύρια φοιτητές έχουν επωφεληθεί από το πρόγραμμα Erasmus από την έναρξη του.
Η συνεργασία της Ryanair με το Erasmus πραγματοποιείται στα πλαίσια του 4ου έτους του προγράμματος “Always Getting Better” και θα προσφέρει:

  • 15% έκπτωση σε κρατήσεις πτήσεων μέσω του Ryanair.com
  • Δωρεάν παραδοτέα αποσκευή σε κάθε πτήση
  • Εξατομικευμένο portal για κρατήσεις φοιτητών Erasmus (αργότερα μέσα στο καλοκαίρι)
  • Forum για ανταλλαγή ταξιδιωτικών tips
  • Εβδομαδιαίες προσφορές για τους φοιτητές
  • Εξατομικευμένες προσφορές στο Ryanair app

H Violeta Bulc, Επίτροπος Μεταφορών δήλωσε:

» Οι συγκεκριμένες προσφορές θα δώσουν στους φοιτητές την δυνατότητα να διευρύνουν τους ορίζοντές τους και να ανακαλύψουν την πλούσια ιστορία και ομορφιά της μοναδικής ηπείρου μας. Ευελπιστώ πως συνεργασία αυτή μεταξύ μίας από τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρίες της Ευρώπης και έναν από τους μεγαλύτερους φοιτητικούς οργανισμούς θα δώσει κίνητρο και για άλλες παρόμοιες ενέργειες στο μέλλον. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Ryanair για αυτήν της την πρωτοβουλία. »

Διαβάστε ακόμα:  Skyscanner: Πετάξτε τον Ιούλιο με απευθείας πτήση από Αθήνα για Σαντορίνη μόλις με €23!

O Michael O’Leary της Ryanair δήλωσε στις Βρυξέλλες:
» Η Ryanair συμβάλει σε μία πιο ενωμένη Ευρώπη τα τελευταία 30 χρόνια, δίνοντας την ελευθερία σε νεαρά άτομα και ιδίως φοιτητές να ταξιδεύουν ανάμεσα στην Ευρώπη με το χαμηλότερο κόστος. Είμαστε χαρούμενοι για την νέα μας συνεργασία με το Erasmus, η οποία αποτελεί την τελευταία καινοτομία μας στα πλαίσια του προγράμματος “Always Getting Better”. Μέσω τις συνεργασίας μας, θα προσφέρουμε στους φοιτητές μοναδικές προσφορές και δωρεάν αποσκευές ώστε να ταξιδεύουν με την μεγαλύτερη Νο.1 αεροπορική εταιρία της Ευρώπης, προς το μεγαλύτερο δίκτυο και με τις χαμηλότερες τιμές.”

9 ξενοδοχεία στη Θεσσαλονίκη, που συνδυάζουν πολυτέλεια και οικονομική διαμονή. Δείτε σούπερ προσφορές!

H πρόεδρος του Erasmus, Safi Sabuni δήλωσε:
“Η γενιά του Erasmus είναι μία γενιά Ευρωπαίων που διακατέχονται από ανοιχτό μυαλό, περιέργεια και πάθος για τα ταξίδια. Κάτι τέτοιο προκλήθηκε μέσα από Ευρωπαϊκές πρωτοβουλίες όπως το Schengen και Erasmus+, αλλά και χάρη σε εταιρίες όπως η Ryanair- χωρίς αυτήν θα ήταν πολύ πιο δύσκολο να ταξιδεύουμε ανάμεσα στην Ευρώπη. Είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι για αυτήν την πρωτοβουλία και ανυπομονούμε ξεκινήσουμε μία άριστη συνεργασία”

Πηγή: airnews.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ