Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024
30.6 C
Athens
ΑρχικήTravel NewsRe-Open EU: Μια εφαρμογή για να κάνετε ταξίδια με ασφάλεια

Re-Open EU: Μια εφαρμογή για να κάνετε ταξίδια με ασφάλεια

Οι ταξιδιώτες που επιθυμούν τα πραγματοποιήσουν ένα ταξίδι στην ΕΕ μπορούν πλέον να έχουν πρόσβαση σε έναν νέο ιστότοπο. Το Re-Open EU, προσφέρει πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο για προορισμούς, κανονισμούς ασφαλείας σχετικά με τον κορονοϊό και μέτρα που ισχύουν πριν από το ταξίδι τους.

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ανακοίνωσε επίσης την έναρξη λειτουργίας από χθες μιας εφαρμογής για τα κινητά τηλέφωνα, ώστε να η ενημέρωση των ταξιδιωτών να είναι εύκολη και προσιτή από κάθε σημείο.

- Advertisement -
Εφαρμογή Re-Open Eu

Η λειτουργία της εφαρμογής

Ο ιστότοπος και η εφαρμογή παρέχουν στους χρήστες ενημερωμένες πληροφορίες, ενημερώσεις και συμβουλές για κάθε χώρα της ΕΕ σε 24 γλώσσες, καθώς και πληροφορίες για τα σύνορα και τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς και τουριστικές υπηρεσίες.

Η επανέναρξη της ΕΕ περιλαμβάνει επίσης πρακτικές πληροφορίες σχετικά με περιορισμούς ταξιδιού, μέτρα δημόσιας υγείας και ασφάλειας, όπως σχετικά με τις φυσικές αποστάσεις ή τις απαιτήσεις της μάσκας.

Re-Open Eu εφαρμογή

Βασικός στόχος είναι να δοθεί η δυνατότητα στους Ευρωπαίους πολίτες να λάβουν υπεύθυνες και καλά ενημερωμένες αποφάσεις σχετικά με τον κορονοϊό, πραγματοποιώντας τα ταξίδια που επιθυμούν.

«Μετά από εβδομάδες περιορισμού, τα εσωτερικά σύνορα της ΕΕ ανοίγουν ξανά. Η επανέναρξη του ιστότοπου της ΕΕ που εγκαινιάζουμε σήμερα θα παρέχει στους ταξιδιώτες εύκολη πρόσβαση σε πληροφορίες για να τους βοηθήσουν να κάνουν με σιγουριά τα ταξιδιωτικά τους σχέδια και να παραμείνουν ασφαλείς κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους », δήλωσε ο Thierry Breton, Επίτροπος της Εσωτερικής Αγοράς της ΕΕ. «Θα βοηθήσει επίσης τους ιδιοκτήτες μικρών εστιατορίων και ξενοδοχείων, καθώς και πόλεις σε ολόκληρη την Ευρώπη, να εμπνεύσουν καινοτόμες λύσεις που έχουν αναπτυχθεί από άλλους».

Δείτε επίσης στο travelstyle.gr:

Τελευταία Άρθρα

Follow us

110,301LikesΚάντε Like
88,200 FollowersΑκολουθήστε
173,000SubscribersΕγγραφή
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ