μείωση ναύλων από τη ryanair

Εκπληκτικές προσφορές από τη Ryanair! Κάντε κράτηση μέχρι σήμερα 02/10/20 τα μεσάνυχτα για ταξίδι μεταξύ 02/10/20 μέχρι 30/11/20 και κλείστε τα εισιτήρια σας σε τιμές που δεν θα πιστεύετε!

Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις: Όλοι οι ναύλοι υπόκεινται σε διαθεσιμότητα. 

Οι πτήσεις πραγματοποιούνται από διάφορα αεροδρόμια της Ελλάδας προς αρκετές ευρωπαϊκές πόλεις αλλά και προορισμούς του εσωτερικού!

Προσφορά ryanair

Εμείς κάναμε ενδεικτικά αναζήτηση για πτήση από Αθήνα για Βερολίνο τον Νοέμβριο και το κόστος του εισιτηρίου με επιστροφή είναι μόλις €31,24!

Αθήνα - Βερολίνο ryanair
Βερολίνο - Αθήνα ryanair

Αν αποφασίσετε ταξίδι για το Βερολίνο σας έχουμε έτοιμα όλα όσα πρέπει να ξέρετε πριν πάτε! Δείτε τις 6+1 πιο ψαγμένες γειτονιές του και διαβάστε γιατί είναι μια από τις πιο… cool πόλεις της Ευρώπης!

Ryanair: Μειώνει τη χωρητικότητά της στο 40%!

Επωφεληθείτε επίσης της απίθανης προσφοράς της Ryanair για Μπρατισλάβα μόλις με €16 με επιστροφή!

Στο travelstyle.gr ψάχνουμε πάντα τις καλύτερες προσφορές για τα ταξίδια σας! Αυτή τη φορά βρήκαμε μια απίθανη προσφορά της Ryanair για απευθείας πτήση από την Αθήνα στην πανέμορφη Μπρατισλάβα για 4 ημέρες με €7,99 το άτομο και την ίδια τιμή για την πτήση επιστροφής, σύνολο δηλαδή μόλις €15,98!!!Google: Δημοφιλέστερη αναζήτηση «πού μπορώ να ταξιδέψω τώρα»

Η προσφορά αφορά ημερομηνίες Οκτωβρίου, μια ιδανική εποχή για να επισκεφτείτε την όμορφη πρωτεύουσα της Σλοβακίας!

Η προσφορά:

Αθήνα - Μπρατισλάβα Ryanair

Δείτε επίσης στο travelstyle.gr

Ryanair: 200.000 θέσεις με €14,99! Κάντε κράτηση μέχρι σήμερα το βράδυ
- Advertisement -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ