μείωση ναύλων από τη ryanair

Οι εκπληκτικές προσφορές από τη Ryanair συνεχίζονται! Η τελευταία προσφορά της low cost αεροπορικής πήρε παράταση! Κάντε κράτηση μέχρι και σήμερα 09/10/20 τα μεσάνυχτα για ταξίδι Οκτώβριο – Δεκέμβριο και κλείστε τα εισιτήρια σας με τιμές με έκπτωση μεγαλύτερη του 50%!

Ryanair παράταση προσφοράς

Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις: Όλοι οι ναύλοι υπόκεινται σε διαθεσιμότητα.

Δείτε στον πίνακα τις πτήσεις της προσφοράς:

Πίνακας προσφορών Ryanair

Εμείς κάναμε μια ενδεικτική αναζήτηση σε ημερομηνίες Οκτωβρίου από Αθήνα για Βουδαπέστη και η τιμή είναι πραγματικά απίστευτη! Η πτήση Αθήνα – Βουδαπέστη κοστίζει ΜΟΛΙΣ €6,99 και η πτήση επιστροφής €6,90!!! Σύνολο δηλαδή θα πάτε και θα γυρίσετε μόλις με €13,89!!!

Δείτε και στους πίνακες:

Αθήνα - Βουδαπέστη Ryanair

Το ταξίδι στη Βουδαπέστη μπορεί να γίνει ένα υπέροχο ταξίδι ευεξίας! Δεν γίνεται να είστε στην πόλη και να μην επισκεφτείτε τα περίφημα thermal spa της!

Lufthansa: Ζημιά 2 δισεκατομμυρίων ευρώ το τρίτο τρίμηνο του 2020! Οι μεγάλες επιπτώσεις της πανδημίας στον γερμανικό κολοσσό

Επωφεληθείτε επίσης της απίθανης προσφοράς της Ryanair για Μπρατισλάβα μόλις με €16 με επιστροφή!

Στο travelstyle.gr ψάχνουμε πάντα τις καλύτερες προσφορές για τα ταξίδια σας! Αυτή τη φορά βρήκαμε μια απίθανη προσφορά της Ryanair για απευθείας πτήση από την Αθήνα στην πανέμορφη Μπρατισλάβα για 4 ημέρες με €7,99 το άτομο και την ίδια τιμή για την πτήση επιστροφής, σύνολο δηλαδή μόλις €15,98!!!

Η προσφορά αφορά ημερομηνίες Οκτωβρίου, μια ιδανική εποχή για να επισκεφτείτε την όμορφη πρωτεύουσα της Σλοβακίας!

Διαβάστε 21 λόγους που πρέπει να πάτε στη Μπρατισλάβα!

Η προσφορά:

Αθήνα - Μπρατισλάβα Ryanair

Δείτε επίσης στο travelstyle.gr

- Advertisement -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ