Ryanair προσφορά - φθηνές πτήσεις

Σήμερα (Κυριακή 16 Ιουνίου) είναι η Γιορτή του Πατέρα, και η Ryanair το γιορτάζει με νέα προσφορά στα εισιτήρια και πτήσεις από 19,99€ προς ευρωπαϊκούς προορισμούς για όλο τον Ιούλιο.

Επίσης, όσοι θέλουν να κάνουν ένα ξεχωριστό δώρο στους μπαμπάδες τους μπορούν να τους αγοράσουν ένα εξατομικευμένο κουπόνι δώρου της Ryanair (gift voucher) με τιμές που ξεκινούν από 25 ευρώ.

Προσφορά Γιορτή του Πατέρα

Οι προσφορές θα υπάρχουν στην ιστοσελίδα της Ryanair έως και την Τρίτη 18 Ιουνίου τα μεσάνυχτα.

Αναλυτικά η δήλωση της Alejandra Ruiz, εκπροσώπου της Ryanair:

«Ακριβώς όπως οι σκληρά εργαζόμενες μαμάδες, φαίνεται ότι όλοι οι μπαμπάδες θέλουν για την Ημέρα του Πατέρα ένα διάλειμμα! Για να γιορτάσουμε τον πατέρα μας με χαμηλά ναύλα, ξεκινήσαμε την καμπάνια ‘Europe Hops For Your Pops’, ξεκινώντας από μόλις € 19,99, κατά την οποία πρέπει να γίνει κράτηση πριν από τα μεσάνυχτα την Τρίτη 18 Ιουνίου. Και για όσους εξακολουθούν να αναζητούν το ιδανικό δώρο, τα κουπόνια Ryanair μπορούν τώρα να προσωποποιηθούν ειδικά για την Ημέρα του Πατέρα, ξεκινώντας από μόλις € 25, μόνο στην ιστοσελίδα Ryanair.com.”

Κι αν προτιμάτε ένα ταξίδι με πλοίο, μη ξεχάσετε να λάβετε μέρος και στο μεγάλο διαγωνισμό της «ΑΝΕΚ LINES» και του travelstyle.gr!

“Σεισμός” στην αγορά! Ποια πασίγνωστη αεροπορική εταιρεία εξαγόρασε η Ryanair;

ryanair νέες πτήσεις

Η Ryanair, ο διάσημος αερομεταφορέας χαμηλού κόστους, προχώρησε στην εξαγορά γνωστής αεροπορικής εταιρείας, διευρύνοντας το δίκτυό της!

Διαβάστε ακόμα:
Αρνητικό ρεκόρ για το Ελ. Βενιζέλος το 2020:Ποιος είναι ο αριθμός επιβατών στη διάρκεια του έτους;

Συγκεκριμένα, η Ryanair προχώρησε στην αγορά της Malta Air στο πλαίσιο της οποίας θα διευρύνει το στόλο των 6 αεροσκαφών B737 που διαθέτει στη Μάλτα. Όπως αναφέρει η αεροπορική εταιρεία, η επένδυση αυτή θα της επιτρέψει να αναπτύξει την ήδη ευρεία παρουσία της στη Μάλτα, που ανέρχεται σε 3 εκατ. επιβάτες ετησίως, και να έχει πρόσβαση σε αγορές εκτός ΕΕ (όπως η Β. Αφρική) με πτήσεις από τη Μάλτα. Δείτε, επίσης, τι έρχεται για να «ταράξει» το μέλλον των αεροπορικών ταξιδιών.

Η ολοκλήρωση της συμφωνίας προγραμματίζεται για τα τέλη του Ιουνίου, μετά την οποία η Ryanair Holdings θα προβεί στις ακόλουθες ενέργειες…

  • Θα μεταφέρει τα 6 αεροσκάφη της Μάλτας, αξίας άνω των 600 εκατ. δολαρίων, στο μητρώο της Μάλτας.
  • Θα μεταφέρει 200 μέλη πληρώματος με βάση της Μάλτα σε τοπικά συμβόλαια καταβάλλοντας τη φορολογία της Μάλτας.
  • Θα αυξήσει το στόλο αεροσκαφών στη Μάλτα σε 10 μέσα στην ερχόμενη τριετία και θα δημιουργήσει πάνω από 350 θέσεις εργασίας.
  • Θα αλλάξει το branding των αεροσκαφών με βάση τη Μάλτα σύμφωνα με τα χρώματα της Malta Air για το καλοκαίρι του 2020.
  • Θα μεταφέρει αεροσκάφη της Ryanair από τη Γαλλία, την Ιταλία και τη Γερμανία στο πιστοποιητικό Αερομεταφορέα της Μάλτας, κάτι που θα επιτρέψει στα πληρώματα να καταβάλλουν φόρους εισοδήματος τοπικά στη Γαλλία, την Ιταλία και τη Γερμανία και όχι στην Ιρλανδία όπου απαιτείται να καταβάλλονται οι φόροι εισοδήματος μέχρι στιγμής, όπως προβλέπει το πιστοποιητικό Αερομεταφορέα της Ryanair στην Ιρλανδία.
Διαβάστε ακόμα:
AEGEAN: Δυνατότητα voucher για τους επιβάτες χωρίς ακύρωση της πτήσης για ταξίδια έως 28/3 - Εξαργύρωση σε επόμενο ταξίδι

Ο διευθύνων σύμβουλος της Ryanair, Michael O’Leary, δήλωσε: «Η Malta Air θα πετάξει με περηφάνια σε περισσότερους από 60 προορισμούς σε όλη την Ευρώπη και τη Βόρεια Αφρική, καθώς αναζητούμε να αναπτύξουμε τον στόλο μας, τις διαδρομές μας και τις θέσεις εργασίας στη Μάλτα τα επόμενα τρία χρόνια».

Επίσης, ο υπουργός Τουρισμού της Μάλτας, Konrad Mizzi,δήλωσε: «Χαιρετίζουμε τη δέσμευση της Ryanair να λειτουργήσει και να αναπτυχθεί σε μια πλήρως ανεπτυγμένη αεροπορική εταιρεία με έδρα τη Μάλτα, που θα συμβάλει σε μεγάλο βαθμό στην ανάπτυξη της χώρας».

Το αεροσκάφος θα κυκλοφορήσει στα χρώματα της Μalta Air το καλοκαίρι του 2020 και ο στόλος θα αυξηθεί σε 10 αεροσκάφη μέσα σε τρία χρόνια, δημιουργώντας περισσότερες από 350 θέσεις εργασίας.

Δείτε επίσης στο travelstyle.gr:

Μοναδικές ταξιδιωτικές προσφορές μόνο στο travelstyle.gr!

- Advertisement -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ