Αεροπλάνο Ryanair, ηλιοβασίλεμα

Βρισκόμαστε στα μέσα του καλοκαιριού και πολλοί έχουμε ήδη σχεδιάσει τις διακοπές μας ή προγραμματίζουμε την άδειά μας ενώ σκεφτόμαστε τον επόμενο προορισμό μας. Προλάβετε τώρα τη μοναδική προσφορά της Ryanair για πτήσεις από διάφορα μέρη της Ελλάδας για προορισμούς του εσωτερικού αλλά και του εξωτερικού σε τιμές που ξεκινούν από 9,98 ευρώ!

Δείτε επίσης Γλαρόκαβος: Κάντε ένα ταξίδι στην φυσική πισίνα της Χαλκιδικής

Η μοναδική προσφορά που λήγει σήμερα τα μεσάνυχτα

Η εταιρεία Ryanair προσφέρει εισιτήρια για πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού σε εκπληκτικές τιμές. Η προσφορά που λήγει απόψε τα μεσάνυχτα αφορά πτήσεις από Αθήνα, Καλαμάτα, Κρήτη (Ηράκλειο & Χανιά), Κεφαλονιά, Κέρκυρα, Μύκονο, Πρέβεζα, Σαντορίνη, Θεσσαλονίκη και Ζάκυνθο.

Αθήνα προορισμοί
Αθήνα Ryanair
Ηράκλειο Ryanair
Καλαμάτα Ryanair
Κεφαλονιά Ryanair
Corfu ryanair
Κέρκυρα προορισμοί
Μύκονος προορισμοί
Πρέβεζα και Ρόδος προορισμού
Ρόδος και Σαντορίνη προορισμοί
Σκιάθος Θεσσαλονίκη προορισμοί
Θεσσαλονίκη προορισμοί
Θεσσαλονίκη και Ζάκυνθος προορισμοί
Χανιά Ryanair
Χανιά Ryanair2

Δείτε τη μοναδική προσφορά της Ryanair εδώ.

Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις: Όλοι οι ναύλοι είναι βάσει διαθεσιμότητας. για ταξίδι μεταξύ 01.08.20 και 30.09.20. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις: Αυτή η προσφορά ισχύει μόνο για κρατήσεις οι οποίες πραγματοποιήθηκαν μετά τις 10 Ιουνίου για ταξίδια τον Ιούλιο και τον Αύγουστο και η διαφορά του ναύλου θα εφαρμοστεί.

Διαβάστε ακόμα:
AEGEAN: Δυνατότητα voucher για τους επιβάτες χωρίς ακύρωση της πτήσης για ταξίδια έως 28/3 - Εξαργύρωση σε επόμενο ταξίδι

Διαβάστε ακόμα στο travelstyle.gr:

- Advertisement -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ