Όσο κοντεύουμε προς το καλοκαίρι οι τιμές στα αεροπορικά εισιτήρια, αλλά και γενικά στα ταξίδια, ανεβαίνουν αρκετά, όμως η Ryanair έρχεται με νέες προσφορές να μας υπενθυμίσει ότι μπορούμε να πραγματοποιήσουμε ένα οικονομικό ταξίδι!

Ας δούμε λοιπόν που μπορούμε να ταξιδέψουμε με αεροπορικά εισιτήρια κάτω από 10€, ακόμα και σε ένα ταξίδι τελευταίας στιγμής μέσα στο Μάιο.

- Advertisement -

Ας ξεκινήσουμε με την Αθήνα όπου εδώ η Ryanair έχει πτήση για την Μπρατισλάβα από 9,99€ και εμείς ανακαλύψαμε και την τέλεια ημερομηνία για να κάνετε αυτό το ταξίδι, αφού αν ταξιδέψετε 29 Μαΐου με 2 Ιουνίου θα σας κοστίσει 32,83€ με επιστροφή!

Μπρατισλάβα, Σλοβακία
Μπρατισλάβα

Χτισµένη στα νοτιοδυτικά σύνορα της Σλοβακίας, η Μπρατισλάβα, πρωτεύουσα της χώρας, αποτελεί έναν ανερχόµενο ευρωπαϊκό προορισµό! Και αν σας φαίνονται πολλές η μέρες για μια τόσο μικρή πόλη, να σας ενημερώσουμε ότι απέχει μόλις μία ώρα από τη μαγική Βιέννη… Οπότε θα ανακαλύψετε δύο υπέροχες ευρωπαϊκές πόλεις σε πολύ χαμηλό κόστος!

Η Θεσσαλονίκη είναι λίγο “αδικημένη” καθώς οι πτήσεις ξεκινάνε από 22€, αλλά δεν θα λέγαμε ότι είναι άσχημα να κάνετε για παράδειγμα dolce vita στη Ρώμη 23-26 Μαΐου δίνοντας μόνο 52,30€ με επιστροφή.

Τέλος, θα σας παρουσιάσουμε την προσφορά που μας ενθουσίασε καθώς όσοι ταξιδεύουν από Κεφαλονιά μπορούν να βρουν εισιτήρια για Λονδίνο από 3,99€! Ναι καλά είδατε… Επίσης σας βρήκαμε και την κατάλληλη ημερομηνία να ταξιδέψετε και μάλιστα άμεσα, γιατί αν κλείσετε εισιτήρια για 10-13 Μαΐου θα δώσετε μόνο 23,46€ με επιστροφή!

*Προσοχή, αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις προσφορές πρέπει να βιαστείτε γιατί οι τιμές αλλάζουν συνεχώς ανάλογα με τη διαθεσιμότητα! Κρατήσεις μόνο στο ryanair.com.

Βρείτε περισσότερες προσφορές και οικονομικά πακέτα ταξιδιών μόνο στο travelstyle.gr!

Διαβάστε επίσης: O απόλυτος οδηγός για τις αποσκευές της Ryanair, για να μην… ψάχνεστε!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ