Σεπτέμβριος στο εξωτερικό! Οι καλύτερες εκδρομές του μήνα!

Σκέφτεστε που να πάτε ταξίδι στο εξωτερικό τον Σεπτέμβριο; Το ταξιδιωτικό γραφείο Travel Time σας προτείνει τις καλύτερες εκδρομές του μήνα!

6ήμερη οδική εκδρομή Βελιγράδι – Βουδαπέστη – Βιέννη

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 28/09

1Η ΗΜΕΡΑ:  ΑΘΗΝΑ – ΚΡΑΓΚΟΥΓΕΒΑΤΣ ή ΠΑΡΑΤΣΙΝ

Συγκέντρωση, επιβίβαση στο λεωφορείο και αναχώρηση για το Κραγκούγεβατς ή το Παρατσίν. Με ενδιάμεσες στάσεις  για καφέ και προαιρετικό γεύμα θα φτάσουμε στο σταθμό των Ευζώνων. Έλεγχος των διαβατηρίων/ταυτοτήτων και αναχώρηση για την Σερβία και την πόλη Κραγκούγεβατς ή Παρατσίν. Άφιξη στο επιλεγμένο  ξενοδοχείο μας, τακτοποίηση, δείπνο, διανυκτέρευση.

Βελιγράδι εκδρομή

2Η ΗΜΕΡΑ ΚΡΑΚΟΥΓΕΒΑΤΣ ή ΠΑΡΑΤΣΙΝ – ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ –  ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ

Πρωινό  μπουφέ . Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για το Βελιγράδι πρωτεύουσα της Σερβίας όπου θα ακολουθήσει η περιήγηση στην πόλη. Μοντέρνα και ζωντανή τίποτα δεν θυμίζει με την ανάπτυξή της το πρόσφατο παρελθόν. Στην περιήγησή μας θα δούμε το Κοινοβούλιο της Σερβίας, το παλαιό Παλάτι, τον Ναό του Αγίου Σάββα, την πλατεία Δημοκρατίας, πριν καταλήξουμε στον κεντρικό πεζόδρομο του Πρίγκιπα Μιχαήλ, ο οποίος συγκαταλέγεται στους ομορφότερους της Ευρώπης , λόγω της ομορφιάς των εντυπωσιακών κτηρίων από την εποχή του 19ου αιώνα. Ελεύθερος χρόνος. Αναχώρηση για την Βουδαπέστη. Το απόγευμα το «Βασίλισσα του Δούναβη» η πανέμορφη Βουδαπέστη μας καλωσορίζει και μας προσκαλεί να τη γνωρίσουμε. Άφιξη στο επιλεγμένο  ξενοδοχείο μας, τακτοποίηση, δείπνο. Διανυκτέρευση.

Βουδαπέστη εκσρομή

3Η ΗΜΕΡΑ: ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ (ξενάγηση)

Πρωινό μπουφέ. Επιβίβαση στο πούλμαν και ακολουθεί ξενάγηση στην πόλη. Η «Βασίλισσα του Δούναβη», είναι μία από τις ομορφότερες πόλεις της κεντρικής Ευρώπης. Αποτελεί μια μητρόπολη όπου το τεράστιο ιστορικό παρελθόν της γίνεται ένα με το σύγχρονο και μοντέρνο παρόν της με αποτέλεσμα όλα σε αυτήν την πόλη να μοιάζουν ιδανικά και αρμονικά συνδυασμένα. Στην πραγματικότητα όμως, η κοσμοπολίτικη αυτή πρωτεύουσα είναι το αποτέλεσμα της συγχώνευσης δύο εντελώς διαφορετικών πόλεων: της Βούδας, στη δυτική όχθη του Δούναβη, και της Πέστης, η οποία βρίσκεται στην απέναντι όχθη. Οι δύο αυτές πόλεις αναπτύχθηκαν ξεχωριστά, ώσπου χτίστηκε η πρώτη κρεμαστή γέφυρα της πόλης, η Chain Bridge και τις ένωσε. Το 1873 οι δύο πόλεις, η πρώτη χτισμένη σε λόφους ενώ η δεύτερη απόλυτα επίπεδη, έγιναν ένα και μαζί προσφέρουν μέχρι και σήμερα αρχιτεκτονικό πλούτο και απίστευτη φυσική ομορφιά.

Βουδαπέστη αξιοθέατα

Οκτώ θαυμαστές γέφυρες συνδέουν τούτα τα δύο κομμάτια, πού εδώ και περίπου 100 χρόνια έχουν ενωθεί σε μία πανέμορφη, φιλόξενη και «ακουμπισμένη» στις όχθες του Δούναβη πόλη. Θα  θαυμάσουμε  το εντυπωσιακό κτίριο του Κοινοβουλίου, τη Πλατεία Ηρώων, τη Γέφυρα των Αλυσίδων, την υπέροχη εκκλησία του Αγ. Ματθαίου, το Πύργο των Ψαράδων που είναι  σύμβολο της πόλη και τον λόφο Γκέλερτ. Ελεύθερος χρόνος .Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο . Σας προτείνουμε να ξεκινήσετε την βραδιά σας κάνοντας την πιο ρομαντική κρουαζιέρα στον Δούναβη

4Η ΗΜΕΡΑ: ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ – ΒΙΕΝΝΗ – ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ

Πρωινό μπουφέ. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για τη Βιέννη την πρωτεύουσα της Αυστρίας. Περιήγηση στην πόλη για να δούμε την κρατική Όπερα, τα Δίδυμα μουσεία και στη συνέχεια τη Δακτύλιο Λεωφόρο (Ring). Θα απολαύσουμε τα χειμερινά ανάκτορα των Αψβούργων (Hofburg), το μεγαλοπρεπές Κοινοβούλιο, έργο του μεγάλου Δανού αρχιτέκτονα Θεόφιλου Χάνσεν και το νεογοτθικό Δημαρχείο. Ακολουθούν το κρατικό Θέατρο και το Πανεπιστήμιο της πόλης! Φτάνοντας στην πλατεία Ζίγκμουντ Φρόυντ θα παρατηρήσουμε την εκκλησία των ευχαριστιών(Votiv Kirche),  το Χρηματιστήριο της πόλης και θα καταλήξουμε στο κανάλι του Δούναβη και την πλατεία Σουηδίας(Schwedenplatz).

Βιέννη εκδρομή

Θα επισκεφθούμε την γειτονιά των Ελλήνων με τούς δύο ελληνορθόδοξους ναούς, του Αγίου Γεωργίου και της Αγίας Τριάδας. Στη συνέχεια θα θαυμάσουμε τον μεγαλοπρεπή Καθεδρικό Ναό του Αγίου Στεφάνου. Ο ναός αυτός δεσπόζει στην κεντρική πλατεία της πόλης(Stephansplatz). Επίσης από την πλατεία αυτή ξεκινάει ένας από τους πιο όμορφους και ακριβούς δρόμους του κόσμου η περίφημη Kärten Strasse. Τελευταία στάση  στη σημερινή ξενάγηση θα αποτελέσουν τα θερινά ανάκτορα των Αψβούργων, γνωστά και ως Schönbrunn. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στην Βουδαπέστη, δείπνο. Διανυκτέρευση. Απόψε μπορείτε προαιρετικά να πάρετε μια γεύση από την τοπική παραδοσιακή κουζίνα παρέα με τα φημισμένα τσιγγάνικα βιολιά πίνοντας «αίμα του ταύρου» το πασίγνωστο κρασί τις Ουγγαρίας.

Βιέννη εκδρομή Travel Time

5Η ΗΜΕΡΑ: ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ –ΚΡΑΓΚΟΥΓΕΒΑΤΣ ή ΠΑΡΑΤΣΙΝ

Πρωινό μπουφέ. Επιβίβαση στο πούλμαν και για το Κραγκούγεβατς ή το Παρατσίν. Άφιξη στο επιλεγμένο ξενοδοχείο μας, τακτοποίηση, δείπνο, διανυκτέρευση.

6Η ΗΜΕΡΑ: ΚΡΑΓΚΟΥΓΕΒΑΤΣ ή ΠΑΡΑΤΣΙΝ – ΑΘΗΝΑ

Πρωινό μπουφέ. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για την πόλη μας .Άφιξη στην Αθηνά αργά το βράδυ με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και προαιρετικό γεύμα.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝONTAI:

 • Μεταφορές, περιηγήσεις και εκδρομές,  με  σύγχρονο κλιματιζόμενο υπερυψωμένο τουριστικό λεωφορείο τελευταίας τεχνολογίας
 • Έμπειροι  οδηγοί  με άριστη γνώση των  δικτύων των πόλεων και επαγγελματική αδεία οδήγησης.
 • Διόδια αυτοκινητοδρόμων και έξοδα παρκινγκ.
 • Δωρεάν Wi – Fi  στο πούλμαν και στα ξενοδοχεία παραμονή σας
 • Τρεις (3) διανυκτερεύσεις  σε   3*** ή 4**** ξενοδοχείο στην Βουδαπέστη
 • Δύο (2) διανυκτερεύσεις  σε  3*** ή 4****  ξενοδοχείο στο Κραγκούγεβατς ή στο Παρατσίν
 • Πρωινό μπουφέ καθημερινά
 • Ημιδιατροφή
 • Έμπειρος    αρχηγός – συνοδός  του γραφείου μας καθ’ όλη την διάρκεια της  εκδρομής
 • Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης με την Ευρωπαϊκή Πίστη. (74646 / 115307)
 • Φ.Π.Α. εκδρομής

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Ποτά, Αχθοφορικά, Είσοδοι μουσείων και αρχαιολογικών χώρων
 • Ότι αναφέρετε στο πρόγραμμα ως προαιρετικό
 • Τοπικοί δημοτικοί φόροι όπου απαιτούνται

ΚΟΣΤΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο/τρίκλινο δωμάτιο
Μονόκλινο δωμάτιο
290€ 415€

6ήμερη οδική εκδρομή Κωνσταντινούπολη – Πριγκηπόνησα

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ:  22/09/2019 

1Η ΗΜΕΡΑ ΑΘΗΝΑ/ΠΕΙΡΑΙΑ– ΚΑΒΑΛΑ ή ΚΟΜΟΤΗΝΗ ή ΞΑΝΘΗ

Συγκέντρωση και αναχώρηση από Πειραιά/Αθήνα για την Καβάλα ή την Κομοτηνή ή Ξάνθη με ενδιάμεσες στάσεις. Άφιξη στην Καβάλα ή στην Κομοτηνή ή Ξάνθη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο . Διανυκτέρευση

Τουρκία εκδρομή

2Η  ΗΜΕΡΑ ΚΑΒΑΛΑ ή ΚΟΜΟΤΗΝΗ  ή ΞΑΝΘΗ – ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση  για την Κωνσταντινούπολη η μοναδική πόλη στον κόσμο που μοιράζεται σε δύο ηπείρους και είναι σύνδεσμος μεταξύ Ανατολής και Δύσης, μεταξύ του παρελθόντος και του παρόντος.  Άφιξη στην «Πόλη»  και επίσκεψη  στο γραφικό και πολύβουο Καπαλί Τσαρσί (Capali Carsisi) -την Σκεπαστή Αγορά- με τους 100 δρόμους και τα 4.000 καταστήματα.  Τακτοποίηση στο επιλεγμένο ξενοδοχείο μας. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

Κωνσταντινούπολη - Αγια Σοφια

3Η ΗΜΕΡΑ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και θα ξεκινήσουμε την σημερινή μας ξενάγηση της Πόλης με επίσκεψη στην Αγία Σοφία, της οποίας ο τρούλος έχει 55 μ. ύψος και 31 μ. διάμετρο. Χτίστηκε από τον Ιουστινιανό και είναι ένα από τα πλέον σημαντικά αρχιτεκτονικά μνημεία όλων των εποχών. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το περίφημο Τζαμί του Σουλτάν Αχμέτ, πιο γνωστό σαν Γαλάζιο Τζαμί από το μπλε χρώμα που έχει χρησιμοποιηθεί στην εσωτερική του διακόσμηση , τον ιστορικό βυζαντινό ιππόδρομο ο οποίος βρίσκεται μπροστά από το Μπλε Τζαμί και σήμερα είναι πλατεία που ονομάζεται Σουλτάν Αχμέτ με λίγα εντυπωσιακά στοιχεία να θυμίζουν το παρελθόν της. Ο ιππόδρομος , το μέρος που ξεκίνησε η διάσημη «Στάση του Νίκα» ήταν η καρδιά της Βυζαντινής αυτοκρατορίας, με τους αγώνες να αποτελούν σημαντικό γεγονός για την πόλης.

Κωνσταντινούπολη εκδρομή

Θα συνεχίσουμε την ξενάγησή μας με επίσκεψη στο  «Βυζαντινό Υδραγωγείο το οποίο κτίστηκε για πρώτη φορά επί Κωνσταντίνου , επεκτάθηκε επί Ιουστινιανού και επικράτησε να λέγεται «Υδραγωγείο του Ιουστινιανού». Είναι η μεγαλύτερη δεξαμενή από τις 60 που χτίστηκαν επί βυζαντινής αυτοκρατορίας . Τέλος Θα επισκεφθούμε το Τοπ καπί, παλάτι των Σουλτάνων από τον 16ο έως και τον 19ο αιώνα με ωραιότατους εσωτερικούς κήπους και αυλές. Σήμερα μουσείο των ανεκτίμητων θησαυρών τους με θέα προς τη θάλασσα του Μαρμαρά. Δείπνο σε τοπικό εστιατόριο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο . Διανυκτέρευση.

4Η ΗΜΕΡΑ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ– ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΗΣΑ 

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για ολοήμερη εκδρομή στα Πριγκιπόνησα. Αναχωρώντας με το πούλμαν για την αποβάθρα του “ Bostanci “ από όπου θα πάρουμε το πάρουμε το πλοιάριο για την ολοήμερη εκδρομή μας , θα περάσουμε την κρεμαστή γέφυρα του Βοσπόρου, απ’ όπου θα θαυμάσουμε την Ασιατική και την Ευρωπαϊκή παραλία του Βοσπόρου, τον Πύργο του Λεάνδρου και το ιστορικό κέντρο. Άφιξη στο Bostanci , επιβίβαση στο πλοιάριο για την εκδρομή προς τη Χάλκη και τη Θεολογική Σχολή, την Πρίγκιπο, τα δημοφιλή Πριγκιποννήσια.  Δείπνο σε τοπικό εστιατόριο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο . Διανυκτέρευση.

Κωνσταντινούπολη θέα

5Η ΗΜΕΡΑ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ-ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ – ΚΑΒΑΛΑ ή ΚΟΜΟΤΗΝΗ ή ΞΑΝΘΗ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και θα ξεκινήσουμε με επίσκεψη στην Παναγιά την Μπαλουκλιώτισσα , στη Μονή της  Χώρας ,με τα περίφημα ψηφιδωτά που σώζονται στους εσω και έξω νάρθηκες, και στην Παναγία των Βλαχερνών ,όπου εψάλη για πρώτη φορά ο Ακάθιστος Ύμνος το 626 μ.Χ. Τέλος θα επισκεφθούμε το Πατριαρχείο, όπου θα δούμε το ναό του Αγ. Γεωργίου, την Κλειστή Πύλη , το χώρο μαρτυρίου του Πατριάρχη Γρηγορίου Ε. Εν συνεχεία θα αναχωρήσουμε οδικώς για την Ελλάδα . Άφιξη στη Καβάλα ή Κομοτηνή  ή Ξάνθη τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

6Η ΗΜΕΡΑ :  ΚΑΒΑΛΑ ή ΚΟΜΟΤΗΝΗ ή ΞΑΝΘΗ– ΑΘΗΝΑ/ΠΕΙΡΑΙΑ 
Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση  για Αθήνα/Πειραιά.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝONTAI:

 • Μεταφορές, περιηγήσεις και εκδρομές,  με  σύγχρονο κλιματιζόμενο υπερυψωμένο τουριστικό λεωφορείο τελευταίας τεχνολογίας με δωρεάν WI-FI
 • Έμπειροι  οδηγοί  με άριστη γνώση των  δικτύων των πόλεων και επαγγελματική αδεία οδήγησης.
 • Διόδια αυτοκινητοδρόμων  και έξοδα παρκινγκ.
 • Δωρεάν Wi – Fi  στο πούλμαν και στα ξενοδοχεία παραμονή σας
 • Τρεις (3) διανυκτερεύσεις  σε   4**** ξενοδοχείο στην Κωνσταντινούπολη
 • Δύο (2) διανυκτερεύσεις  σε 3*** ή  4****  ξενοδοχείο στην Καβάλα ή στην Κομοτηνή ή Ξάνθη
 • Πρωινό μπουφέ καθημερινά
 • Τρία γεύματα ή δείπνα σε τοπικό εστιατόριο στην Κωνσταντινούπολη
 • Τοπικός ελληνόφωνος ξεναγός καθ’ όλη την διάρκεια παραμονής στην Κωνσταντινούπολη
 • Εισιτήρια πλοίων για τα Πριγκηπόννησα
 • Έμπειρος    αρχηγός – συνοδός  του γραφείου μας καθ’ όλη την διάρκεια της  εκδρομής
 • Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης με την Ευρωπαϊκή Πίστη. (74646 / 115307)
 • Φ.Π.Α. εκδρομής

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Ποτά, Αχθοφορικά, Είσοδοι μουσείων και αρχαιολογικών χώρων.
 • Ότι αναφέρετε στο πρόγραμμα ως προαιρετικό
 • Κρουαζιέρα στον Βόσπορο
 • Ανατολική βραδιά
 • Τοπικοί δημοτικοί φόροι όπου απαιτούνται
ΚΟΣΤΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ
Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο/τρίκλινο δωμάτιοΜονόκλινο δωμάτιο
265€
365€

Πληροφορίες:
ΑΓ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 05, ΤΚ 185 31, ΠΕΙΡΑΙΑΣ
ΤΗΛ: 210 3245661 – 210 3246771, ΦΑΞ: 210 3246771
ΤΗΛ: 211 4113190 – 211 4113191, ΦΑΞ: 211 4113191
E mail: [email protected]
www.travel-time.gr

Δείτε επίσης:

Avatar
Γεωργία Καλαντζή

travelstyle.gr Editor

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ