καλύτερα ξενοδοχεία Conde Nast Traveler

Για ακόμα μία χρονιά το Μεγάλη Βρεταννία συμπεριλαμβάνεται στη διάσημη λίστα του περιοδικού Condé Nast Traveler, με τα καλύτερα ξενοδοχεία του κόσμου, όπως αξιολογήθηκε από τους αναγνώστες του.

Διαβάστε σε ποιο ξενοδοχείο της Αθήνας μπορείς να πληρώσεις 45€ και να ζήσεις σαν… άρχοντας!

Το ίδιο ισχύει και για το ξενοδοχείο King George που διακρίνεται για δεύτερη φορά στην συγκεκριμένη λίστα.

Δύο πολυτελή και ιστορικά ξενοδοχεία της Αθήνας τα διέκρινε, το γνωστό περιοδικό Condé Nast Traveler, ανάμεσα στα 10 κορυφαία ξενοδοχεία στην περιοχή της Ελλάδας και Τουρκίας.

Τα παγκοσμίου φήμης «Readers’ Choice Awards» ανέδειξαν 1.800 νικητές, που επιλέχθηκαν από 600.000 αναγνώστες. Οι αναγνώστες κλήθηκαν να απαντήσουν στην έρευνα του Readers’ Choice 2019, επιλέγοντας έτσι τις καλύτερες πόλεις, νησιά, ξενοδοχεία, και συγκοινωνίες στον κόσμο.

Τα βραβεία θα δημοσιευθούν στο τεύχος Νοεμβρίου 2019 του διάσημου περιοδικού Condé Nast Traveler. Κατακτώντας τις διακεκριμένες αυτές θέσεις, τα ξενοδοχεία Μεγάλη Βρεταννία και King George έχουν δεσμευτεί να συνεχίσουν να δημιουργούν εξαιρετικές και αυθεντικές εμπειρίες για τους επισκέπτες τους.

Πέραν της εξαιρετικής τους τοποθεσίας, στο κέντρο της Αθήνας, που προσφέρουν στους επισκέπτες τους, παρέχουν μοναδική θέα στην Ακρόπολη και αποτελούν ένα εξαιρετικό παράδειγμα για όλα τα διεθνή ξενοδοχεία, προσφέροντας αυθεντική πολυτέλεια και αξέχαστη διαμονή.

Διαβάστε ακόμα:  Το ανακαινισμένο ξενοδοχείο στην καρδιά της Χίου σε προνομιακή τοποθεσία και με εκπληκτική θέα για μια διαμονή αξέχαστη!

Δείτε πρώτοι τις φωτογραφίες του νέου πολυτελούς ξενοδοχείου στην πλατεία Συντάγματος!

Ένα νέο πολυτελές ξενοδοχείο ετοιμάζεται στην πλατεία Συντάγματος, που ανήκει στη Λάμψα (Μεγάλη Βρετανία και Κing George), ενισχύοντας περαιτέρω τη θέση της εταιρείας στην ξενοδοχειακή αγορά της Αθήνας.

Το ακίνητο που θα φιλοξενήσει το ξενοδοχείο κτίστηκε στα τέλη της δεκαετίας του ’50 σε σχέδια του αρχιτέκτονα Κωνσταντίνου Κιτσίκη. Εκεί λειτουργούσε το ξενοδοχείο Kings Palace, για να μετατραπεί σε γραφεία της Αγροτικής Τράπεζας, με κατάστημα της πρώην τράπεζας στο ισόγειο.

Με τη νέα πολυτελή μονάδα ο όμιλος της Λάμψα θα φθάσει σε αριθμό τα 6 ξενοδοχεία, εκ των οποίων τα 4 στην Ελλάδα και τα 2 στην Σερβία. Διαθέτει επίσης, το ξενοδοχείο Sheraton Rhodes Resort στη Ρόδο μέσω της θυγατρικής εταιρείας Τουριστικά Θέρετρα Α.Ε., το Hyatt Regency στο Βελιγράδι μέσω της θυγατρικής Beogradsko Mesovito Preduzece A.D. και το Μercure Excelsior, επίσης, στο Βελιγράδι μέσω της θυγατρικής Εxcelsior Beogrand A.D.

To αρχιτεκτονικό γραφείο MT Architects (Massouridis Theodoraki Architects) ανέλαβε την αρχιτεκτονική μελέτη και μας παρουσιάζει φωτορεαλιστικές απεικονίσεις του νέου ξενοδοχείου.

KINGS PALACE - νέο ξενοδοχείο στο Σύνταγμα
KINGS PALACE - νέο ξενοδοχείο Lobby
KINGS PALACE - νέο ξενοδοχείο δωμάτιο

Διαβάστε επίσης στο travelstyle.gr:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ