Τάσος Δούσης: Μονωτική ταινία σε παράθυρο αεροπλάνου!

Μια συγκλονιστική αποκάλυψη έκανε ο Τάσος Δούσης, αφού έφτασε στα χέρια του φωτογραφία όπου υπάρχει μονωτική ταινία σε παράθυρο αεροπλάνου! Ο ίδιος την μοιράστηκε στο προφίλ του στο Instagram!

Ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης, που τρέχει στο προφίλ του στο instagram και νέο διαγωνισμό με δώρο ένα ονειρικό Σαββατοκύριακο στην Αράχωβα, έφερε στο φως της δημοσιότητας μια τρομερή φωτογραφία από αεροπλάνο της Olympic Air, στην οποία το παράθυρο έχει καλυφθεί με μονωτική ταινία!

Μονωτική ταινία σε παράθυρο αεροπλάνου της Ολυμπιακής

Πετάνε αεροσκάφη της συγκεκριμένης εταιρείας με μονωτική ταινία; Υπάρχει θέμα ασφάλειας των πτήσεων στην Ολυμπιακή; Πρέπει να πετάει το αεροσκάφος με μονωτική ταινία στο παράθυρο;

Γι’ αυτά και για άλλα πολλά ο Τάσος Δούσης απαντάει στο παρακάτω βίντεο:

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο κανάλι του Τάσου Δούση στο YouTube για να ανακαλύψετε περισσότερα tips και προορισμούς!

Ο Τάσος Δούσης σχολιάζει την Aegean! Τι αποκαλύπτει για τις τιμές…

Ο Τάσος Δούσης με αφορμή τη νέα εποχή της Aegean σχολιάζει, μέσα από το προφίλ του στο instagram, τις τιμές της αεροπορικής εταιρείας.

Ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης, έρχεται αυτή τη φορά να εξαπολύσει τα βέλη του για την Aegean σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από την αεροπορική εταιρεία.

Διαβάστε ακόμα:  Μαραντόνα: Ένα αεροπλάνο αφιερωμένο στον θρύλο του ποδοσφαίρου

Εύλογα λοιπόν ο Τάσος Δούσης αναρωτιέται πως γίνεται η συγκεκριμένη εταιρεία να μας στέλνει στο Καστελόριζο με 250 ευρώ αλλά και στο Βελιγράδι με την ίδια τιμή; Ο ίδιος αποκαλύπτει όλη την αλήθεια στο παρακάτω βίντεο:

Ο Τάσος Δούσης σας αποκαλύπτει ποιες είναι οι πιο “ασφαλείς” θέσεις στο αεροπλάνο! (video)

Ο Τάσος Δούσης έχοντας ταξιδέψει αμέτρητες φορές με αεροπλάνο έχει ανακαλύψει πολλά tips που ξέρουν μόνο οι πιλότοι και οι αεροσυνοδοί… Αυτή τη φορά σας αποκαλύπτει ποιες είναι οι πιο “ασφαλείς” θέσεις στο αεροπλάνο!

Έρευνες και στοιχεία έχουν δείξει ότι τα αεροπλάνα είναι τα πιο ασφαλή μέσα και είναι πολύ δύσκολο να πέσουν.. Στην σπάνια περίπτωση όμως που κινδυνεύσετε ποιες είναι οι πιο ασφαλείς θέσεις στο αεροπλάνο στις οποίες έχετε περισσότερες πιθανότητες να σωθείτε; Ανακαλύψτε την απάντηση στο παρακάτω βίντεο:

Δείτε επίσης στο travelstyle.gr:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ