Η δεκαετία των 30 είναι μια υπέροχη φάση στη ζωή ενός ανθρώπου. Έχει ωριμάσει, είναι ανεξάρτητος, αλλά είναι ακόμα και αρκετά νέος.

Μοναδικά φυσικά τοπία, γαστρονομία υψηλού επιπέδου, νυχτερινή ζωή, θεραπείες χαλάρωσης και περιποίησης αλλά και ευκαιρίες για extreme sports σε 6 προορισμούς που αξίζει να βάλετε στη λίστα επιθυμιών σας.

1. Αργεντινή

Tα 6 must ταξίδια που πρέπει να κάνετε τη δεκαετία των 30!

Tα 6 must ταξίδια που πρέπει να κάνετε τη δεκαετία των 30!Από το μποέμ Μπουένος Άιρες μέχρι την συναρπαστική Παταγονία, η Αργεντινή έχει να προσφέρει κάτι στον καθένα. Καλό φαγητό, πανέμορφη φύση και πλούσια κουλτούρα.

Οι 5 καλύτερες Ευρωπαϊκές πόλεις για να επισκεφθείτε με τα παιδιά σας!

2. Μπελίζ

Tα 6 must ταξίδια που πρέπει να κάνετε τη δεκαετία των 30!

Tα 6 must ταξίδια που πρέπει να κάνετε τη δεκαετία των 30!Ένας μικρός τροπικός παράδεισος στην Καραϊβική, με εκπληκτικές παραλίες που προσφέρονται για τους λάτρεις των καταδύσεων.

 

 

Κάτοικοι φύτεψαν λουλούδια για να «κλείσουν» τις λακούβες στους δρόμους! Σε ποιο Ελληνικό νησί συνέβη;

3. Ισλανδία

Tα 6 must ταξίδια που πρέπει να κάνετε τη δεκαετία των 30!Στον Βόρειο Ατλαντικό, η απομονωμένη αυτή νησιωτική ευρωπαϊκή χώρα προσφέρει μοναδικές εμπειρίες. Στην άγρια ομορφιά της θα βρεις κανείς την ηρεμία που αποζητά αλλά και ευκαιρίες για να εκτιναχθεί η αδρεναλίνη στα ύψη.

 

 

 

4. Ιταλία

Tα 6 must ταξίδια που πρέπει να κάνετε τη δεκαετία των 30!

Tα 6 must ταξίδια που πρέπει να κάνετε τη δεκαετία των 30!Την πανέμοργη πόλη του Αμάλφι, μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομίας στην Καμπανία αλλά και την ορεινή περιοχή του Τρεντίνο-Άλτο Άντιτζε στην βόρεια Ιταλία συστήνουν οι ταξιδιωτικοί σύμβουλοι για όσους θέλουν να ξεφυγούν από τις συνηθισμένες επισκέψεις σε μεγάλες ιταλικές πόλεις.

Διαβάστε ακόμα:  8 υπέροχες ιδέες τελευταίας στιγμής για ένα υπέροχο τριήμερο!

 

 

 

5. Ιαπωνία

Tα 6 must ταξίδια που πρέπει να κάνετε τη δεκαετία των 30!

Tα 6 must ταξίδια που πρέπει να κάνετε τη δεκαετία των 30!Μια μεγάλη χώρα, αρκετά ακριβή βέβαια, που έχει να προσφέρει πολιτισμό, τεχνολογία και μια δυναμικά αναγεννημένη γαστρονομία. Πόλεις που μοιάζουν να έρχονται από το μέλλον και μαγευτικά τοπία στη φύση.

To παραμυθένιο χωριό της Ελλάδας που το διασχίζει ένας πανέμορφος ποταμός

 

 

 

6. Νέα Ζηλανδία

Tα 6 must ταξίδια που πρέπει να κάνετε τη δεκαετία των 30!

Tα 6 must ταξίδια που πρέπει να κάνετε τη δεκαετία των 30!Αν στην εφηβεία σας τα φυσικά τοπία στον Άρχοντα των Δακτυλιδιών σας σαγήνευσαν, τότε ξέρετε που πρέπει να έρθετε. Στην καταπράσινη αυτή χώρα, με πόλεις όπως το Γουέλιγκτον που σφίζουν από ζωή και νεανικό παλμό, εξαιρετικές πρώτες ύλες που προσφέρουν υψηλές γαστρονομικές εμπειρίες και πολλές ευκαιρίες για δραστηριότητες στη φύση, το σίγουρο είναι πως το ταξίδι σας θα μείνει για πάντα αξέχαστο.

 

 

 

7. Περού

Tα 6 must ταξίδια που πρέπει να κάνετε τη δεκαετία των 30!

Tα 6 must ταξίδια που πρέπει να κάνετε τη δεκαετία των 30!Με μοναδικά αρχαιολογικά και φυσικά πάρκα, η γη των Ίνκας έχει να δώσει στους επισκέπτες της συναρπαστικές εμπειρίες. Η παρθένα φύση χαρίζει μοναδικές εικόνες και η μορφολογία της χώρας κάνει τα τοπία να εναλλάσονται διαρκώς.

 

 

 

 

- Advertisement -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ