λιμνοσπήλαιο Μελισσάνης, Κεφαλονιά

Η Ελλάδα είναι ένας πανέμορφος προορισμός όλο το χρόνο, αφού κάθε νομός της κρύβει υπέροχους θησαυρούς για όλα τα γούστα. Βουνά, αρχαία μνημεία, ζωντανές πόλεις και, φυσικά, ονειρεμένες παραλίες συνθέτουν το τοπίο της πανέμορφης χώρας μας. Εμείς μαζέψαμε σε μια λίστα τα 7 καλύτερα και πιο ινσταγκραμικά σημεία για επισκεφτείτε και να ομορφύνετε στο feed σας.

- Advertisement -

Σαρακήνικο, Μήλος

Σαρακήνικο - φυσική πισίνα Μήλος

Μια μοναδικής ομορφιάς λευκή βραχώδης παραλία στην υπέροχη Μήλο, ένα από τα ινσταγραμικά σημεία, είναι έτσι όπως φανταζόμαστε ότι θα μοιάζουν οι παραλίες στο φεγγάρι. Η διαφορά ανάμεσα στη λευκή παραλία και τα γαλαζοπράσινα νερά θα κάνουν την εμπειρία αξέχαστη και τις φωτογραφίες σας να πάρουν πολλά likes σε ένα από τα πιο ινσταγκραμικά σημεία της Ελλάδας.

Μετέωρα, Καλαμπάκα

Μετέωρα Καλαμπάκα

Τα Μετέωρα είναι μια περιοχή στη Θεσσαλία, με βράχους χιλιάδων ετών που στηρίζουν στην κορυφή τους μοναστήρια. Είναι σίγουρα ένα από τα πιο πολυφωτογραφημένα, πολυσύχναστα και πιο ινσταγκραμικά σημεία στην Ελλάδα, και όχι άδικα.

Σπήλαιο της Μελισσάνης, Κεφαλλονιά

λιμνοσπήλαιο Μελισσάνης, Κεφαλονιά

Γνωστή κι ως “Σπήλαιο των Νυμφών”, αυτό το σκαμμένο σπήλαιο στο νησί της Κεφαλλονιάς κόβει την ανάσα. Ανακαλύφθηκε το 1951 και βρίσκεται 20 μ κάτω από την επιφάνεια της γης. Υπάρχουν δυο τμήματα, το σκεπασμένο, που είναι σκοτεινό, και το ξεσκέπαστο, όπου το φως “σκίζει” το νερό δημιουργώντας υπέροχες γαλαζοπράσινες αποχρώσεις. Είναι αναμφίβολα ένα από το πιο ινσταγκραμικά σημεία στην Ελλάδα, με ομορφιά που θα σας μείνει αξέχαστη!

Γαλάζιοι Ναοί, Σαντορίνη

Σαντορίνη, Ελλάδα

Υπάρχει πιο εμβληματική ελληνική λήψη από αυτήν; Ενώ το νησί της Σαντορίνης είναι γεμάτη από κτίρια με γαλάζιους τρούλους, οι εκκλησίες στην Οία είναι οι ομορφότερες, και από τα πιο ινσταγκραμικά σημεία που μπορεί να βρει κανείς στην Ελλάδα.

Ακρόπολη των Αθηνών

Ακρόπολη
Ακρόπολη, Αθήνα

Το ιστορικό μνημείο που προστατεύεται από την UNESCO είναι από τους πιο σημαντικούς αρχαιολογικούς χώρους στον κόσμο. Είναι επίσης, κι ένα πανέμορφο και χιλιοφωτογραφημένο μέρος. Η Ακρόπολη με το Ναό του Παρθενώνα, καθώς και η γραφική περιοχή της Πλάκας απο κάτω είναι μέσα στα πιο ισνταγκραμικά σημεία στην Ελλάδα.

Μικρή Βενετία, Μύκονος

Μικρή Βενετία στη Μύκονο

Η γραφική παραθαλάσσια γειτονιά με τα παραδοσιακά σπιτάκια με τα πολύχρωμα μπαλκόνια που “κρέμονται” πάνω από το νερό είναι μια εικόνα που όλοι ανεξαιρέτως έχουμε δει σε καρτ ποστάλ, σε φωτογραφίες στο instagram και, οι πιο τυχεροί, από κοντά! Εδώ θα απολαύσετε ένα από τα ωραιότερα ηλιοβασιλέματα, σε ένα από τα πιο ινσταγκραμικά σημεία στην Ελλάδα.

Βοϊδοκοιλιά, Μεσσηνία

Βοϊδοκοιλιά, Πελοππόνησος

Στη δυτική πλευρά της Μεσσηνίας, λίγα χιλιόμετρα από την Πύλο βρίσκεται η παραλία της Βοϊδοκοιλιάς. Είναι αναμφίβολα από τις ωραιότερες παραλίες της χώρας, με το χρώμα του νερού να αλλάζει ανάλογα με τη θέση του ήλιου. Παρόλο που είναι πολυσύχναστη, διατηρεί στο ακέραιο τον παρθένο χαρακτήρα της, με το ολοστρόγγυλο σχήμα, τα γαλαζοπράσινα νερά, τους χρυσαφένιους αμμόλοφους της και τη λιμνοθάλασσα της Γιάλοβας να κατατάσσουν το τοπίο στα πιο ινσταγκραμικά σημεία στην Ελλάδα! Από τα καλύτερα και πιο ινσταγκραμικά σημεία!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ