Σας καταβάλει το άγχος κάθε φορά που φτιάχνετε τη βαλίτσα σας με το τι να πάρετε μαζί σας κι αν θα ξεχάσετε κάτι απαραίτητο; Αυτά τα ταξιδιωτικά app θα σας… λύσουν τα χέρια!

Είναι γνωστό ότι ο σύγχρονος ταξιδιώτης είναι πιο εξοικειωμένος από ποτέ με την τεχνολογία, εξοπλισμένος με έξυπνες κινητές συσκευές, μέσα από τις οποίες του δίνεται η δυνατότητα να σχεδιάσει το ταξίδι του ανά πάσα στιγμή καθώς και να προβεί σε κρατήσεις και αγορές, ελέγχοντας τη διαθεσιμότητα δωματίων σε πραγματικό χρόνο… Γι’αυτό σας παρουσιάζουμε τα καλύτερα app για την οργάνωση της βαλίτσας σας!

- Advertisement -

Ανακαλύψτε και τα αντικείμενα που «απαγορεύεται» να μπουν στις αποσκευές σας!

Packing Pro

Το Packing Pro προσφέρει τη δυνατότητα να οργανώσετε τις ταξιδιωτικές σας ανάγκες ανά κατηγορία. Αρχικά ελέγξτε τα βασικά, όπως διαβατήριο, μετρητά και συνέχεια ακολουθούν τα ρούχα, αξεσουάρ και καλλυντικά. Μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε τις κατηγορίες ανάλογα με τις δικές σας συνήθειες. (Για Android δοκιμάστε το PackPoint travel packing list)

App για βαλίτσα

Stylebook

Ιδανικό για τους λάτρεις της μόδας, το Stylebook είναι ταυτόχρονα ένας εικονικός στυλίστας, που εκτός από το να οργανώνει την ντουλάπα σας, οργανώνει και τη βαλίτσα σας. Η εγκατάσταση μπορεί να είναι εξαντλητική, αφού θα πρέπει να περάσετε στο κινητό σας φωτογραφίες από το κάθε ρούχο και αξεσουάρ σας, αλλά μόλις γίνει αυτό, ξεκινά η διασκέδαση. Περιηγηθείτε στις κατηγορίες ειδών ένδυσης, όπως υποδήματα, μπλούζες, παντελόνια και χρησιμοποιήστε το ημερολόγιο για να προγραμματίσετε τι θα φορέσετε κάθε μέρα και φυσικά δημιουργήσετε μια λίστα με τα απαραίτητα για το ταξίδι σας, χωρίς να χρειαστεί καν να ανοίξετε την ντουλάπα σας. (Για Android δοκιμάστε το Outfit Planner & Ideas – Closet organizer)

Οργάνωση ταξιδιού - βαλίτσα

Things

Το Things θα σας βοηθήσει να οργανώσετε πολλά πράγματα της καθημερινότητας σας κι αν τη χρησιμοποιήσετε με θρησκευτική ευλάβεια θα σας ενθουσιάσει για τα ταξίδια σας. Η εφαρμογή ταξινομεί τις διάφορες to- do λίστες της καθημερινότητας, που σχετίζονται με την εργασία, το σπίτι την οικογένεια, τα χόμπι, την υγεία και φυσικά τις αποδράσεις. Συγχρονίζεται επίσης με τον υπολογιστή και το tablet σας.

Δείτε επίσης στο travelstyle.gr:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ