Τάσος Δούσης: Ανάρτηση για κορονοϊό

Ο Τάσος Δούσης στέλνει το δικό του ξεχωριστό και ταυτόχρονα αισιόδοξο μήνυμα, για την κρίση που περνάει η χώρα μας αλλά και όλος κόσμος λόγω του κορονοϊού, μέσα από το προφίλ του στο Instagram!

Συγκεκριμένα ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης έκανε μια τοποθέτηση και αναφέρθηκε στα θετικά του κορονοϊού και στην μεγάλη μάχη που η Ελλάδα, μέχρι στιγμής, έχει καταφέρει να βγει μεγάλη νικήτρια, σε σχέση μάλιστα με άλλες μεγάλες χώρες που ο φονικός ιός έχει θερίσει.

Συγκεκριμένα, η ανάρτηση που έκανε ο Τάσος Δούσης για τον κορονοϊό

«COVID-19, Σ’Ευχαριστώ! Γιατί;

Διότι η Ελλάδα μια παρακμιακή κοινωνία με θεσμούς και λειτουργίες κράτους συμφέροντολαγνείας,κομματόσκυλων,κλεφτών,εγώλαγνων πολιτικών και διαπλεκόμενων κατάφερε την μεγάλη έκπληξη!

Από αυτό το χάλι που όλοι έχουμε ζήσει βγήκε στην επιφάνεια και ανέλαβε την ηγεσία μια διαφορετική ομάδα ανθρώπων. Πολίτες του κράτους με ποιότητα και σοβαρότητα.

Καταρτισμένοι,έμπειροι,ευφυείς, εξαιρετικοί επαγγελματίες ο καθένας στον τομέα του και πάνω απ όλα τίμιοι Έλληνες. Όλοι αυτοί μίλησαν σε μια «άλλη» γλώσσα από των πολιτικών και των δημοσιογράφων. Μίλησαν την γλώσσα της αλήθειας όχι για τις εντυπώσεις και την παραπλάνηση αλλά για την σωτηρία του κόσμου.

Ευχαριστώ COVID-19 γιατί μου «εμφάνισες» τους Σωτήρη Τσιόδρα, Νίκο Χαρδαλιά, Βασίλη Κοντοζαμάνη και πολλούς άλλους…

Σε ευχαριστώ γιατί ο τρόμος μας ανάγκασε να ξαναδούμε τη διαδρομή και τα κριτήρια μας!

Σε ευχαριστώ γιατί μας έκανες να καταλάβουμε ότι το μόνο σίγουρο είναι ο θάνατος και είμαστε όλοι εδώ, στον πλανήτη ,φιλοξενούμενοι και προσωρινοί!

Σε ευχαριστώ γιατί μας έκανες να καταλάβουμε ότι το «εγώ» είναι κάτω από το «εμείς»

Σε ευχαριστώ γιατί η «αλληλεγγύη» κέρδισε απέναντι από την «ανοσία της αγέλης» των ηλιθίων Τραμπ και Τζόνσον!

Σε ευχαριστώ γιατί εβάλες στην ζωή μας την ηλεκτρονική τεχνολογία

Σε ευχαριστώ γιατί ο εγκλεισμός μας συμφιλίωσε με τον εαυτό μας.

Σε ευχαριστώ γιατί επιτέλους συμφιλίωσες και τις πολιτικές ομάδες(έστω για λίγο)

Σε ευχαριστώ γιατί έκανες την χώρα μου από ασοβαρή,ανυπόληπτη,τριτοκοσμική,χώρα του φραπέ και του καφενείου,χώρα των τεμπέληδων και των υπερδανεισμένων,χώρα ψευτών και απατεώνων…

Η Ελλάδα αυτή,η πατρίδα μας,η φτωχή και «τελευταία» να έχει βάλει τα γυαλιά σε ΟΛΕΣ τις δήθεν υπερδυνάμεις και αυτοκρατορίες! Η ΕΛΛΑΔΑ εκεί ψηλά και η Αμερική στα αζήτητα και στην χλεύη της παγκόσμια κοινής γνώμης!

Ναι,γι αυτά όλα σε ευχαριστώ COVID-19 και λέω σε όλους Καλό Πάσχα φίλοι μου και ψηλά το κεφάλι. Ελλάδα θα λες και θα κλαις…» έγραψε χαρακτηριστικά κάτω από τη φωτογραφία του.

View this post on Instagram

COVID-19, Σ’Ευχαριστώ! Γιατί? Διότι η Ελλάδα μια παρακμιακή κοινωνία με θεσμούς και λειτουργίες κράτους συμφέροντολαγνείας,κομματόσκυλων,κλεφτών,εγώλαγνων πολιτικών και διαπλεκόμενων κατάφερε την μεγάλη έκπληξη! Από αυτό το χάλι που όλοι έχουμε ζήσει βγήκε στην επιφάνεια και ανέλαβε την ηγεσία μια διαφορετική ομάδα ανθρώπων. Πολίτες του κράτους με ποιότητα και σοβαρότητα. Καταρτισμένοι,έμπειροι,ευφυείς, εξαιρετικοί επαγγελματίες ο καθένας στον τομέα του και πάνω απ όλα τίμιοι Έλληνες. Όλοι αυτοί μίλησαν σε μια «άλλη» γλώσσα από των πολιτικών και των δημοσιογράφων. Μίλησαν την γλώσσα της αλήθειας όχι για τις εντυπώσεις και την παραπλάνηση αλλά για την σωτηρία του κόσμου. Ευχαριστώ COVID-19 γιατί μου «εμφάνισες» τους Σωτήρη Τσιόδρα,Νίκο Χαρδαλιά, Βασίλη Κοντοζαμάνη και πολλούς άλλους… Σε ευχαριστώ γιατί ο τρόμος μας ανάγκασε να ξαναδούμε τη διαδρομή και τα κριτήρια μας! Σε ευχαριστώ γιατί μας έκανες να καταλάβουμε ότι το μόνο σίγουρο είναι ο θάνατος και είμαστε όλοι εδώ, στον πλανήτη ,φιλοξενούμενοι και προσωρινοί! Σε ευχαριστώ γιατί μας έκανες να καταλάβουμε ότι το «εγώ» είναι κάτω από το «εμείς» Σε ευχαριστώ γιατί η «αλληλεγγύη» κέρδισε απέναντι από την «ανοσία της αγέλης» των ηλιθίων Τραμπ και Τζόνσον! Σε ευχαριστώ γιατί εβάλες στην ζωή μας την ηλεκτρονική τεχνολογία Σε ευχαριστώ γιατί ο εγκλεισμός μας συμφιλίωσε με τον εαυτό μας. Σε ευχαριστώ γιατί επιτέλους συμφιλίωσες και τις πολιτικές ομάδες(έστω για λίγο) Σε ευχαριστώ γιατί έκανες την χώρα μου από ασοβαρή,ανυπόληπτη,τριτοκοσμική,χώρα του φραπέ και του καφενείου,χώρα των τεμπέληδων και των υπερδανεισμένων,χώρα ψευτών και απατεώνων… Η Ελλάδα αυτή,η πατρίδα μας,η φτωχή και «τελευταία» να έχει βάλει τα γυαλιά σε ΟΛΕΣ τις δήθεν υπερδυνάμεις και αυτοκρατορίες! Η ΕΛΛΑΔΑ εκεί ψηλά και η Αμερική στα αζήτητα και στην χλεύη της παγκόσμια κοινής γνώμης! Ναι,γι αυτά όλα σε ευχαριστώ COVID-19 και λέω σε όλους Καλό Πάσχα φίλοι μου και ψηλά το κεφάλι. Ελλάδα θα λες και θα κλαις… #eikonesbytasosdousis @youweekly.gr @athensmagazine.gr @travelstylegr

A post shared by Tasos Dousis (@tasosdousis) on

Να υπενθυμίσουμε ότι και τα ξένα μέσα αποθεώνουν τη χώρα μας, με την Telegraph να γράφει ότι η Ελλάδα είναι η χώρα που θα πάμε μετά την καραντίνα!

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο κανάλι του Τάσου Δούση στο YouTube!

Δείτε επίσης στο travelstyle.gr:

Avatar
Γεωργία Καλαντζή

travelstyle.gr Editor

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ