Θέλεις να πας διακοπές αλλά σκέφτεσαι τα χρήματα; 6 tips που αν τα ακολουθήσεις θα τα καταφέρεις!

Έχουμε πει και ξαναπεί, πως τα ταξίδια είναι εμπειρίες που πρέπει να ζούμε! Πρέπει να βρίσκουμε πάντα χρόνο γι΄αυτό το ένα ταξίδι που θα δώσει στην ζωή μας το κάτι παραπάνω! Τι γίνεται όμως όταν έχουμε χρόνο αλλά όχι τα χρήματα; Μην ξεχνάς πως η μαγεία βρίσκεται στις εναλλακτικές. Κι εμείς στο travelstyle.gr σου βρήκαμε τα καλύτερα tips!

Το ότι θα προσπαθήσεις να μαζέψεις χρήματα για να κάνεις τις καλύτερες καλοκαιρινές διακοπές φέτος, δεν σημαίνει πως πρέπει να στερηθείς τις εξόδους σου, αλλά πως πρέπει να βρεις μερικούς καλούς τρόπους να εξοικονομείς χρήματα για να βάλεις στην άκρη.

Χρήματα για διακοπές

Ο βασικός παράγοντας εδώ είναι το σωστό πλάνο! Σε περίπτωση που δεν ξέρεις, όμως, από που να αρχίσεις, έχουμε μερικούς τρόπους για σένα.

Μην τρως έξω και περιόρισε τα delivery

Εκτός αν το «τρως» σημαίνει ένα καλαμάκι στο χέρι που εντάξει, δεν είναι κάτι ακριβό, προσπάθησε να τρως φαγητό από το σπίτι. Έτσι, θα αποφύγεις τα 5-10 ευρώ που θα έδινες σε φαΐ. Εάν η διαδικασία αυτή επαναληφθεί έναν-δυο μήνες, θα έχεις «σώσει» αρκετά χρήματα στην άκρη για να βγάλεις, τουλάχιστον, τα έξοδα μεταφοράς σου.

Καφές από σπίτι

Εάν παίρνεις έναν καφέ κάθε μέρα, σημαίνει πως ξοδεύεις περίπου 10 ευρώ την εβδομάδα και άρα 40-50 ευρώ τον μήνα. Γιατί να κάνεις όμως ένα τέτοιο έξοδο καθημερινά; Ναι δεν λέμε να κόψεις τελείως τον υπέροχο καφέ που σου φτιάχνουν οι baristas, όμως μπορείς να περιοριστείς για τουλάχιστον τις μισές μέρες με καφέ από το σπίτι σε θερμός ή σε ειδικό ποτήρι.

Click here to preview your posts with PRO themes ››

Θέλεις να πας διακοπές αλλά σκέφτεσαι τα χρήματα; 5 tips που αν τα ακολουθήσεις θα τα καταφέρεις!

Βάλε τα ψιλά σου σε έναν κουμπαρά

Μπορεί τα ψιλά να σου φαίνονται ελάχιστα και ασήμαντα μέσα στο πορτοφόλι σου αλλά λίγο-λίγο θα δεις πως κάτι θα μαζευτεί με τον καιρό. Ποτέ μην υποτιμάς την δύναμη τους…

Στην έξοδο σου μην το παρακάνεις με το ποτό

Φυσικά και πρέπει να βγεις για ποτό, αλλά προσπάθησε να μείνεις σε λογική ποσότητα και απέφυγε όσο μπορείς εκείνες τις τεράστιες κοκτεϊλάρες που θα σου κοστίσει ο κούκος αηδόνι. Μην ξεχνάς ότι μαζεύεις λεφτά για διακοπές! Ακόμα καλύτερα προτίμησε να βγεις για ένα κρασί ή ούζο και τσίπουρο. Εκεί να δεις οικονομία.

Ταξιδιωτικά tips

Εκμεταλλεύσου τις προσφορές

Εδώ εννοούμε όλων των ειδών τις προσφορές. Από μαγαζιά με ρούχα μέχρι εισιτήρια για σινεμά και θέατρο! Άμα αναζητήσεις στο internet θα βρεις σίγουρα πολλές προσφορές που να σε ενδιαφέρουν και έτσι θα περάσεις καλά ξοδεύοντας πιο λίγα χρήματα από ότι συνήθως.

Δείτε επίσης στο travelstyle.gr:

Περισσότερα ταξιδιωτικά tips μόνο στο travelstyle.gr!

- Advertisement -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ