Αράχωβα

Σε Αράχωβα, Καλαμπάκα, Ιωάννινα Καλάβρυτα, Πήλιο και Μέτσοβο, οι επισκέπτες γέμισαν ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, ακίνητα Airbnb και αυτοτελείς κατοικίες…

- Advertisement -

Σύμφωνα με ανθρώπους της αγοράς η εικόνα του τριημέρου ήταν ενθαρρυντική αλλά ο δρόμος για τη χειμερινή περίοδο είναι πολύ μεγάλος και πολλά θα κριθούν τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Ήδη στην Αράχωβα υπάρχουν κρατήσεις για τις γιορτινές ημέρες και σε ξενοδοχεία αλλά κυρίως σε αυτοτελείς κατοικίες όπου μεγάλες βίλες και σαλέ ενοικιάζονται 1.000 με 2.000 ευρώ την ημέρα, ενώ οι μέτριες κατοικίες 3 και 4 δωματίων ενοικιάζονται προς 400 με 800 ευρώ ημερησίως.

Όπως σχολίασε ο πρόεδρος του πανελλαδικού δικτύου e-real estates, Θέμης Μπάκας στην ΕΡΤ αναμένεται μία πολύ καλή χρονιά για τον κλάδο του τουρισμού, τουλάχιστον για τις εορτές και τα τριήμερα που έρχονται, με τα προγνωστικά να δείχνουν υψηλά ποσοστά ποιότητας και προκρατήσεων.

Ιδιαίτερα αυξημένη ήταν και η κίνηση στις εθνικές οδούς χθες Κυριακή 30/10 λόγω της επιστροφής των εκδρομέων ενώ παρατηρήθηκαν και μεγάλες καθυστερήσεις

Δείτε επίσης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ