Ξενοδοχείο Du Lac, Ιωάννινα
- Advertisement -

Το ξενοδοχείο Du Lac στα Ιωάννινα, με το εστιατόριο του, το Du Sel, συμμετέχει στο Goût de France, τη μεγάλη γιορτή που διοργανώνεται φέτος για πέμπτη χρονιά από το γαλλικό υπουργείο Ευρώπης και Εξωτερικών Υποθέσεων σε συνεργασία με τον διάσημο σεφ Alain Ducasse.

Στις 21 Μαρτίου όλος ο κόσμος τρώει… γαλλικά!

Gout de France στο Ηotel du lac

Στο πλαίσιο της γιορτής, 3000 εστιατόρια σε ολόκληρο τον πλανήτη, ετοιμάζουν ένα ξεχωριστό μενού το οποίο θα λανσαριστεί την Πέμπτη 21 Μαρτίου, φέρνοντας τους φίλους της γαστρονομίας πιο κοντά στις εκλεπτυσμένες γεύσεις και τις τεχνικές της γαλλικής κουζίνας.

Το Du Lac και ο σεφ Γιώργος Ζουμπουρλής με την ομάδα του, δημιούργησαν ένα μενού άρτια δομημένο και ισορροπημένο, με τις κατάλληλες αναφορές στη γαλλική γαστρονομία. Το φιλέτο πέστροφας σε απόλυτη αρμονία με την αυθεντική σάλτσα Beurre Blanc, αλλά και το καπνιστό χέλι, θα ανοίξουν την όρεξη για να ακολουθήσει το κυρίως πιάτο, το στήθος πάπιας με σάλτσα εσπεριδοειδών, κουμκουάτ και Grand Marnier. Το εύγευστο και βουτυράτο τυρί camembert κάνει εξαιρετικό ταίρι με τη σπιτική μαρμελάδα ντομάτας, ενώ το φινάλε γίνεται με καραμελιζέ μήλα με άρωμα calvados πάνω σε τραγανή σφολιάτα και παγωτό σαλέπι. Επιλεγμένα γαλλικά κρασιά πλαισιώνουν ιδανικά όλα τα στάδια του μενού.

Παραδοσιακή ρεβιθάδα Σίφνου: δοκιμάστε μια μοναδική συνταγή με άρωμα Κυκλάδων!

Δείτε το μενού του Hotel Du Lac για το Goût de France:

Γαλλικό μενού στο Hotel du lac

Το ξενοδοχείο Du Lac θα διαθέτει το παραπάνω μενού στο εστιατόριο του Du Sel, κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο μέχρι και τις 20/4.

Στο πλαίσιο ενίσχυσης της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, το Du Lac, αποφάσισε να συνδράμει στο σημαντικό έργο της Φλόγας, του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες, με τη διάθεση του 15% από τις εισπράξεις του συγκεκριμένου μενού.

Info:
Τιμή: 45 ευρώ
Πληροφορίες: Δημήτρης Σταθόπουλος, 6942925783
Διεύθυνση: Κ. Παπούλια & Ίκκου, 45221 Ιωάννινα, T|26510 59100
FB: Hotel Du Lac, Site: www.hoteldulac.gr, e-mail: [email protected]

Διαβάστε επίσης: Οι καλύτερες επιλογές για φαγητό και ποτό στα μαγευτικά Ιωάννινα!

- Advertisement -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ