Ανοιχτά σύνορα σε όλους τους τουρίστες, ανεξαρτήτως εμβολιαστικής κατάστασης θα έχει το Ισραήλ από την 1η Μαρτίου 2022. Όπως ανακοίνωσε το γραφείο του πρωθυπουργού, η είσοδος στο Ισραήλ θα εξακολουθεί να απαιτεί δύο τεστ PCR, ένα πριν από την αναχώρηση και ένα κατά την άφιξη στο Ισραήλ. Υπενθυμίζουμε ότι επί του παρόντος μόνο οι εμβολιασμένοι κατά της covid ξένοι τουρίστες επιτρέπεται να εισέλθουν στη χώρα.

Τελ Αβίβ

Η Ιορδανία επίσης αίρει τους περιορισμούς για τους ξένους ταξιδιώτες

Η Ιορδανία ανακοίνωσε ότι χαλαρώνει τους περιορισμούς που σχετίζονται με τον κορονοϊό στους ξένους επισκέπτες. Το Συμβούλιο Τουρισμού της Ιορδανίας δήλωσε ότι από την 1η Μαρτίου, οι επισκέπτες δεν θα απαιτείται πλέον να κάνουν τεστ PCR πριν εισέλθουν στη χώρα ή να κάνουν άλλο τεστ PCR κατά την άφιξή τους σε αεροδρόμια και άλλα σημεία εισόδου.

Διαβάστε ακόμα:  Έναρξη δρομολογίων Αθήνα - Τελ Αβίβ και Ηράκλειο Λάρνακα από την TUS Airways

Οι επισκέπτες θα πρέπει ακόμα να υπογράψουν μια υπόσχεση για να υποβληθούν σε εξετάσεις εάν αισθανθούν συμπτώματα κορωνοϊού και συμφωνήσουν να απομονωθούν εάν προσβληθούν από τον COVID-19.

«Ελπίζουμε ότι η χαλάρωση των προηγούμενων περιορισμών θα βοηθήσει για άλλη μια φορά στην ανάκαμψη του τουρισμού στο βασίλειο και θα διευκολύνει την πρόσβαση των ταξιδιωτών που σχεδιάζουν τα ταξίδια τους στην Ιορδανία», δήλωσε ο Abed Al-Razzaq Arabiyat, MD, Τουριστικό Συμβούλιο της Ιορδανίας.

Δείτε επίσης

Προηγούμενο άρθροΒλάβη εν πτήση στο ιδιωτικό αεροσκάφος που επέβαινε ο Έλτον Τζον – Έγινε αναγκαστική προσγείωση
Επόμενο άρθροΤαξίδια μόνο για γυναίκες ξεκινάει η βρετανική Trafalgar
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ