Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος για την Αποκριά και την Καθαρά Δευτέρα

Ο κορονοϊός έφερε ένα μεγάλο πλήγμα στις εκδηλώσεις του τριημέρου της Καθαράς Δευτέρας, και το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος δεν θα μπορούσε να μην επηρεαστεί από αυτό και ακυρώνει όλες τις αποκριάτικες εκδηλώσεις λόγω του ιού.

- Advertisement -

Το ίδιο το ΚΠΙΣΝ προχώρησε σε σχετική ανακοίνωση, αναφέροντας πως με απόφαση του Υπουργείου και της Περιφέρειας Αττικής, δεν μπορεί να προχωρήσει στην πραγματοποίηση των εκδηλώσεων που είχε προγραμματίσει. Να σημειωθεί ότι ακυρώνονται και όλες οι εκδηλώσεις μέχρι και την Καθαρά Δευτέρα στον Δήμο Αθηνών.

Αυτό δε σημαίνει, βέβαια, ότι κλείνει το Πάρκο. Σε περίπτωση, δηλαδή, που οποιοσδήποτε επιθυμεί να το επισκεφθεί, μπορεί να το κάνει, έχοντας τη δυνατότητα να ενημερωθεί για τις ήδη υπάρχουσες εκδηλώσεις του προγράμματος και τις πιθανές τροποποιήσεις, λόγω των μέτρων. Μπορεί επίσης, φυσικά, να απολαύσει την Καθαρά Δευτέρα στο ΚΠΙΣΝ, δοκιμάζοντας να πετάξει τον χαρταετό.

Καιρός το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας

Αναλυτικά η ανακοίνωση που δημοσίευσε το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος στην επίσημη ιστοσελίδα του:

Μετά τη σχετική Υπουργική Απόφαση και την ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής, οι εκδηλώσεις του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) που είχαν προγραμματιστεί την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς (01/03) και την Καθαρά Δευτέρα (02/03) ακυρώνονται.

Κατά συνέπεια, η δυνατότητα δωρεάν στάθμευσης (parking αεροπορίας) στο Ολυμπιακό Συγκρότημα Φαλήρου (Taekwondo) δεν θα είναι διαθέσιμη.

Οι υπόλοιπες εκδηλώσεις του ΚΠΙΣΝ θα συνεχίσουν να πραγματοποιούνται κανονικά.

Στην περίπτωση τροποποίησης του προγράμματος σε συνέχεια νέων μέτρων, προτείνουμε στους ενδιαφερόμενους για συγκεκριμένες εκδηλώσεις να επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας SNFCC.org και τις σελίδες μας στα social media.

Δείτε επίσης στο travelstyle.gr:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ