Το καλόγουστο σπίτι δεν χρειάζεται να είναι πάντα μεγάλο και η Vina Lustado το αποδεικνύει περίτρανα όταν μας συστήνει το κουκλίστικο σπίτι της στην Καλιφόρνια που είναι μόλις 15 τετραγωνικά.

6 μικροσκοπικά δωμάτια ξενοδοχείων που θα λατρέψει η τσέπη σας! (photos)

- Advertisement -

Η Vina αποφάσισε να εκπλήξει τους πάντες με την επιλογή σπιτιού που έκανε. Θέλοντας να αποδείξει ότι το μέγεθος στα τετραγωνικά δεν μετράει πάντα, κατασκεύασε μόνη της ένα σπιτάκι μόλις 15 τετραγωνικά, στεγάζοντας εκεί όλη τη δημιουργικότητα και τη φαντασία της.

Με βασικά υλικά το ξύλο και το γυαλί, έφτιαξε μια κατοικία που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από πολυτελή διαμερίσματα ή τεράστιες μεζονέτες.

Διαβάστε ακόμα:  Κόσμος: 15 πόλεις που μπορεί να πλημμυρίσουν μέχρι το 2030

5 πολυκατοικίες που προκαλούν δέος (photos)

Βάζοντας όλο το μεράκι της στη διακόσμηση και αγοράζοντας τα απολύτως απαραίτητα πέτυχε να μένει σήμερα στο σπίτι των ονείρων της, όπως λέει η ίδια. «Συνήθως οι άνθρωποι έχουν όνειρο να αποκτήσουν ένα μεγάλο σπίτι που θα έχει πολλά δωμάτια, μεγάλο κήπο, πολλά μπάνια και τεράστια κουζίνα. Εγώ θεωρώ ότι μπορείς να μείνεις σε έναν χώρο που θα καλύπτει τις ανάγκες σου και ταυτόχρονα θα είναι ζεστός και φιλόξενος», λέει η ίδια. Και δεν έχει άδικο!

Το πολυτελέστατο μικρό παλάτι των μόλις 40 τ.μ (photos)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ