Το πνεύμα του Πατρινού Καρναβαλιού φτάνει μέχρι και τη Νέα Υόρκη αφού θα οργανωθεί στην Αστόρια ένα πάρτυ μασκέ με στόχο την διεθνή προβολή του Πατρινού Καρναβαλιού.

Δείτε ακόμα: Πάτρα: Στην τελική ευθεία για την τελετή έναρξης του πατρινού καρναβαλιού

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Χριστόδουλο Αθανασάτο, που ζει και εργάζεται εδώ και ορισμένα χρόνια στην Νέα Υόρκη, και είναι ένας από τους εμπνευστές αυτής της εκδήλωσης, το Σάββατο 2 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί το 2ο New York Patras Carnival Party στο Astra Central Next Door, στην καρδιά της Αστόρια, με πρωτοβουλία του Πατρινού Μαθηματικού Timoléon Ziogkas και του Κύπριου Petros Rafael.

Διαβάστε ακόμα:  Η AEGEAN δημιουργεί την επόμενη γενιά πιλότων με ένα νέο 3ετές Πρόγραμμα Υποτροφιών για 120 νέους και νέες που αγαπούν την αεροπορία

Στα decks, θα ταξιδέψει από την Πάτρα ο Akis Vavaroutas, για να βάλει τους ομογενείς – και όχι μόνο – για τα καλά στο (αυθεντικό) κλίμα του Πατρινού καρναβαλιού.

Το πάρτυ θα πραγματοποιηθεί ακόμη υπό την αιγίδα του Συλλόγου Πατρινών Νέας Υόρκης “Κωστής Παλαμάς”, στον οποίο, παλαιοί και νεότεροι, θα δώσουν ξανά ζωή πολύ σύντομα, αλλά και των Hellenic American Young Professionals. Χορηγός θα είναι η ΛΟΥΞ, μια επιχείρηση πρότυπο για τα ελληνικά δεδομένα.

Προηγούμενο άρθροAegean: 500.000 θέσεις εσωτερικού από 19€!
Επόμενο άρθροΑεροπορικά εισιτήρια με έκπτωση 50% από την Sky Express!
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ