Τοσκάνη

Μια περιήγηση στην Τοσκάνη συχνά παρομοιάζεται με ταξίδι στις αισθήσεις, μια εμπειρία που θα πρέπει κάποιος να τη ζήσει για να μπορέσει να πει με σιγουριά πως βρήκε την απόλυτη γαλήνη που πάντα έψαχνε.

Τοσκάνη

- Advertisement -

Ο παράδεισος των ιαματικών πηγών βρίσκεται στην Τοσκάνη και είναι εντελώς δωρεάν!

Σπάνια ένα µέρος αποδεικνύεται ανώτερο συστάσεων και προσδοκιών! Ακόµα πιο σπάνια, η πραγµατικότητα κατορθώνει να ξαφνιάσει και να συγκινήσει, παρόλο που στερείται το στοιχείο της έκπληξης, καθώς έχει αποκαλυφθεί και αποτυπωθεί µέσω του φωτογραφικού φακού µυριάδων θαυµαστών.

Τοσκάνη

Όµως, η Τοσκάνη αποδεικνύεται… πιο όµορφη απ’ ό,τι περιµένετε, πιο απρόβλεπτη απ’ ό,τι φαντάζεστε!

Τα must see «μυστικά» της Τοσκάνης σε 7 ημέρες!!!

Τοσκάνη

Έξι τοποθεσίες της έχουν κηρυχθεί από την UNESCO Μνημεία Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς: το ιστορικό κέντρο της Φλωρεντίας, το ιστορικό κέντρο της Σιένα, το τετράγωνο του καθεδρικού ναού της Πίζας, το ιστορικό κέντρο του San Gimignano, το ιστορικό κέντρο Pienza και η Val d’Orcia.

Η βίλα του 1930 που έχει την γοητεία παραδοσιακής κατοικίας της Τοσκάνης!!!Εικόνες που θα σας μαγέψουν!

Τοσκάνη

Επειδή όμως πολλές φορές οι λέξεις είναι περιττές, εμείς θα αφήσουμε το ακόλουθο video να μιλήσει από μόνο του γι΄αυτόν τον πραγματικά παραμυθένιο προορισμό και είμαστε σίγουροι ότι θα ανέβει στην κορυφή της ταξιδιωτικής σας λίστας!

Διαβάστε επίσης:

Μόνο στο travelstyle.gr σας αποκαλύπτουμε τον επίγειο παράδεισο της Τοσκάνης! Ένα resort που θα σας αιχμαλωτίσει με την αισθητική του και μάλιστα σε απίστευτη τιμή!

Τοσκάνη: ανακαλύψαμε ποιο είναι το «χειρότερο»ξενοδοχείο με βαθμολογία 5,4 στην booking και με σχόλια φωτιά τι απίστευτο γράφουν οι ταξιδιώτες!

Ένα μικρό ταξίδι στην πανέμορφη Τοσκάνη για να δούμε τα τοπία της!(photo)

Τοσκάνη: Η πόλη που θα μπορούσε να είναι και έκθεση ζωγραφικής, με τοπία και αξιοθέατα σαν πίνακες! (Photos)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ