Τρόμος! Εσείς τολμάτε να μείνετε σε ένα από τα πιο τρομακτικά μέρη του κόσμου;

Για τους γνώστες αυτό το σπίτι είναι ένα από τα τρομακτικά μέρη του κόσμου και μπορείτε να το βρείτε στο Airbnb! Εσείς τολμάτε να μείνετε εκεί;

- Advertisement -

Το συγκεκριμένο σπίτι έχει ψηφιστεί ως το πιο μυστηριώδες σπίτι στο Saint Paul της Μινεσότα. Χτίστηκε το 1883, ενώ ένα μικρό κορίτσι πέθανε εκεί από τον τυφοειδή πυρετό το 1908. Είναι αυτό το πνεύμα που περιφέρεται στους χώρους του;

Τρομακτικό σπίτι

Το σπίτι αυτό μπορείτε να το βρείτε στην Airbnb με το όνομα “The Manor Master Chamber” το οποίο μπορεί να φιλοξενήσει έως 4 άτομα στους με την τιμή να ξεκινά από περίπου 50€ τη νύχτα.

Μάλιστα οι ιδιοκτήτες του Επίσης διοργανώνουν διάφορες δραστηριότητες όπως παραφυσικές έρευνες, τελετές, τελετουργίες, παιχνίδια μυστηρίου, πιτζάμα πάρτυ κλπ. με επιπλέον χρέωση.

The Manor Master Chamber κουζίνα
The Manor Master Chamber δωμάτιο
The Manor Master Chamber σοφίτα
The Manor Master Chamber σαλόνι
The Manor Master Chamber κήπος

Στοιχειωμένα μέρη στην Αθήνα! Εσύ τολμάς να τα ανακαλύψεις;

Τρομακτική διαμονή: Αυτό το αρχοντικό είναι στοιχειωμένο 165 χρόνια και κοστίζει 365 ευρώ το βράδυ!

Η Airbnb μας αποκάλυψε τα πιο τρομακτικά σπίτια που μπορείτε να μείνετε… Η πρώτη πιο τρομακτική διαμονή είναι αυτό το στοιχειωμένο αρχοντικό, 165 χρόνων, ενώ για να μείνει κανείς εκεί πρέπει να δώσει… 365 ευρώ το βράδυ!

Χτισμένο το 1850 έχει υπάρξει κατοικία οικογενειών, σπίτι κηδειών, κουρείο και νοσοκομείο. Μάλιστα, ο κήπος του διέθετε νεκροταφείο.

Paranormal Paradise - τρομακτικά σπίτια airbnb
Paranormal Paradise airbnb

Για να το επισκεφτεί κανείς θα πρέπει να είναι σίγουρος ότι αντέχει, καθώς οι ιδιοκτήτες δεν δίνουν επιστροφή χρημάτων στους επισκέπτες που φεύγουν νωρίς, επειδή φοβούνται τυχόν παραφυσικές δραστηριότητες κατά τη διάρκεια της διαμονής τους.

Paranormal Paradise decor
Paranormal Paradise - στοιχειωμένο αρχοντικό

Η Airbnb στην αξιολόγηση τρόμου του δίνει 5/5.
Τιμή ανά διανυκτέρευση: 398 ευρώ

Δείτε επίσης στο travelstyle.gr:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ