Τώρα με την Aegean το εισιτήριο σας μπορεί να γίνει «χρυσό»!

Κλείνοντας το εισιτήριό σας στην ιστοσελίδα της Aegean, έχετε την ευκαιρία να διεκδικήσετε αεροπορικά εισιτήρια σε Ελλάδα και εξωτερικό, μίλια εξαργύρωσης στο Miles+Bonus, διαμονή, ενοικίαση αυτοκινήτου, δωρεάν πάρκινγκ, μεταφορά και πολλά άλλα που θα κάνουν το ταξίδι σας αξέχαστο.

Για να διεκδικήσετε το δώρο της ημέρας, δηλώστε τον κωδικό κράτησης του εισιτηρίου σας, στη φόρμα συμμετοχής, την ίδια μέρα που το κλείσατε και μπείτε στην κλήρωση για δωρεάν Business Class εισιτήρια για εσάς και ένα ακόμα άτομο.

Το εισιτήριο σας μπορεί να γίνει…χρυσό, αν το κλείσετε αποκλειστικά στο aegeanair.com! Κάθε εισιτήριο είναι μια ευκαιρία να γίνετε εσείς ένας από τους νικητές που κερδίζουν καθημερινά, ταξίδια, διαμονή, μεταφορές, μίλια εξαργύρωσης στο Miles+Bonus και πολλά ακόμα που προσφέρει η AEGEAN και το ευρύ δίκτυο συνεργατών της, για να γίνει το ταξίδι σας αξέχαστο. Κάντε την κράτησή σας, δηλώστε την ίδια ημέρα συμμετοχή και δείτε αν είστε εσείς ο τυχερός της ημέρας! 

Και το καλύτερο; Ακόμα και αν δεν είστε ο τυχερός της ημέρας, μπαίνετε αυτόματα στην κλήρωση για να κερδίσετε το Μεγάλο δώρο και να ζήσετε στο έπακρο την εμπειρία της Business class με ένα άτομο της επιλογής σας. 

Μάθετε περισσότερα εδώ!

Δείτε επίσης:

Avatar
Γεωργία Καλαντζή

travelstyle.gr Editor

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ