Η Σαντορίνη φωτισμένη

Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά και μετά από ένα δύσκολο διάστημα αναζητάμε προορισμούς για να ξεφύγουμε. Οι αεροπορικές εταιρείες ανακοινώνουν σε καθημερινή βάση νέες προσφορές σε πολύ συμφέρουσες τιμές για προορισμούς του εσωτερικού και του εξωτερικού. Το travelstyle βρήκε μια εκπληκτική προσφορά για πτήση για Σαντορίνη τον Ιούλιο με 29 ευρώ με τη Volotea!

Δείτε επίσης Σαντορίνη: Ένας πλήρης οδηγός για τις διακοπές σας

Η μοναδική προσφορά της Volotea

Volotea προσφορά

Η αεροπορική εταιρεία Volotea μας καλεί να πετάξουμε μαζί της για Σαντορίνη τον Ιούλιο με τις τιμές των εισιτηρίων να ξεκινούν από 29 ευρώ! Πρόκειται για εξαιρετική προσφορά, αν αναλογιστούμε ότι μιλάμε για ένα από τα πιο δημοφιλή ελληνικά νησιά σε ημέρες της high season για τον τουρισμό!

Volotea Αθήνα Σαντορίνη

Ή τιμή των 29 ευρώ ισχύει για πτήσεις από το Διεθνές Αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος” της Αθήνας προς το Αεροδρόμιο της Σαντορίνης. Όπως μπορείτε να δείτε και στην εικόνα, εκτός από την προσφορά των 29 ευρώ που ισχύει για συγκεκριμένες ημέρες, οι τιμές και για τις άλλες μέρες κυμαίνονται στα 35,97-46,25 ευρώ το ακριβότερο.

Διαβάστε ακόμα:  SKY express: Ξεκίνησαν οι απευθείας πτήσεις για Λονδίνο!
Volotea Σαντορίνη Αθήνα

Η τιμή του εισιτηρίου επιστροφής από Σαντορίνη προς Αθήνα με τη Volotea είναι ακόμα χαμηλότερη, αφού ξεκινά από 19 ευρώ για συγκεκριμένες ημερομηνίες ενώ διαφορετικά κυμαίνονται από 23,86 μέχρι 51,62 ευρώ!

Οι τιμές αφορούν απλή μετάβαση, μαζί με φόρους, ανάλογα τη διαθεσιμότητα. Οι τιμές που εμφανίζονται σε αυτή τη σελίδα αντιστοιχούν στον φθηνότερο διαθέσιμο ναύλο για τις επιλεγμένες ημερομηνίες, ενώ υπάρχει περιορισμένος αριθμός θέσεων για κάθε ναύλο.

Volotea δρομολόγια - πτήσεις

Η συγκεκριμένη προσφορά της Volotea αλλά και άλλων αεροπορικών είναι πολύ καλύτερη ακόμα και συγκριτικά με τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια. Επομένως, αν θέλετε να ξεκινήσετε να σχεδιάζετε τις διακοπές σας, ίσως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή!

Διαβάστε ακόμα στο travelstyle.gr:

- Advertisement -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ