Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
24.8 C
Athens
ΑρχικήTravel NewsΒρετανία: Το Χίθροου καταγράφει τους υψηλότερους αριθμούς επιβατών από την έναρξη της...

Βρετανία: Το Χίθροου καταγράφει τους υψηλότερους αριθμούς επιβατών από την έναρξη της πανδημίας

Ο αριθμός των επιβατών στο αεροδρόμιο Χίθροου επέστρεψε τον Μάρτιο στο υψηλότερο επίπεδο από τότε που ξεκίνησε η πανδημία, χάρη σε αυτούς που ταξιδεύουν στο εξωτερικό για λόγους αναψυχής και στην άρση όλων των περιορισμών της COVID.

Το Χίθροου ανέφερε σε ανακοίνωση ότι ο αριθμός των εισερχόμενων ταξιδιωτών που μετακινούνται για λόγους αναψυχής και για επαγγελματικούς λόγους παρέμεινε, ωστόσο, αδύναμος λόγω των υψηλών επιπέδων των δεικτών του κορονοϊού στη χώρα και των απαιτήσεων για διενέργεια τεστ για τους ταξιδιώτες που φεύγουν από τη χώρα.

- Advertisement -

“Είναι φανταστικό να βλέπει κανείς το αεροδρόμιο να επιστρέφει σε ζωή ύστερα από δύο χρόνια”, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος Τζον Χόλαντ-Κέι, μετά από έναν πολύ αδύναμο, σύμφωνα με το Χίθροου, Ιανουάριο και Φεβρουάριο.

Το Χίθροου ανέφερε ότι δεν είναι σαφές εάν η τωρινή αύξηση στη ζήτηση για ταξίδια αναψυχής είναι διατηρήσιμη λόγω των ανησυχιών για πιθανές νέες παραλλαγές του κορονοϊού, των υψηλών τιμών καυσίμων, της χαμηλής οικονομικής ανάπτυξης και του αντίκτυπου από τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία.

Αεροδρόμιο Heathrow, Λονδίνο

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Follow us

110,270LikesΚάντε Like
88,473 FollowersΑκολουθήστε
170,000SubscribersΕγγραφή

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ