Ξενοδοχείο στην Ελβετία λανσάρει πολυτελή διαμερίσματα καραντίνας!

Ο κορονοϊός δημιούργησε μεγάλο πρόβλημα στη παγκόσμια ξενοδοχειακή βιομηχανία, με πολλά ξενοδοχεία ανά τον κόσμο να αναστέλλουν τη λειτουργία τους για άγνωστο χρονικό διάστημα. Ένα ξενοδοχείο στην Ελβετία, όμως, κάνει τη διαφορά και λανσάρει πολυτελή διαμερίσματα καραντίνας.

Όπως αναφέρει το ξενοδοχείο, το πακέτο διαμορφώθηκε κατόπιν αιτημάτων μεγάλου αριθμού πελατών, οι οποίοι επιθυμούσαν να βιώσουν την αυτο-απομόνωση σε ένα περιβάλλον 5 αστέρων. Έτσι το συγκεκριμένο ξενοδοχείο σκέφτηκε να το κάνει πραγματικότητα απευθυνόμενο σε ταξιδιώτες υψηλού εισοδήματος.

Le Bijou Ελβετία

Συγκεκριμένα, το Le Bijou Hotel & Resort στη Ζυρίχη, ένα πολυτελές ξενοδοχείο το οποίο μαζί με τα Le Bijou Apartments σε Βασιλεία, Γενεύη και άλλες πόλεις της Ελβετίας, προσφέρουν υψηλές υπηρεσίες ξενοδοχειακής καραντίνας μέσω του νέου πακέτου «Υπηρεσία Covid-19». Οι μονάδες διαθέτουν πλήρως εξοπλισμένες κουζίνες και ανέσεις όπως σάουνα, τζακούζι, τζάκι και γυμναστήρια. Εκτός από το προσωπικό καθαρισμού, όλα τα διαμερίσματα ανέκαθεν λειτουργούν χωρίς προσωπικό, συμπεριλαμβανομένου και του check-in.

Από ξενοδοχεία υποθαλάσσια μέχρι φτιαγμένα από... αλάτι, δείτε τη λίστα με τα 10 πιο περίεργα και ασυνήθιστα καταλύματα στον κόσμο!

Δείτε, επίσης, ποια είναι τα ξενοδοχεία που θα μείνουν ανοιχτά στην Ελλάδα!

Οι υπηρεσίες που προσφέρουν στα διαμερίσματα καραντίνας

Αξιοσημείωτο είναι ότι στο πακέτο του ξενοδοχείου για τον Covid-19 περιλαμβάνονται τεστ για τον κορονοϊό στο δωμάτιο, επισκέψεις γιατρών και 24ωρη νοσηλευτική φροντίδα.

Εκτός από τις ιατρικές υπηρεσίες που παρέχονται σε συνεργασία με ιδιωτική κλινική, διαθέτει επίσης αυτοματοποιημένο check-in, και delivery φαγητού έξω από την πόρτα του δωματίου, οπότε οι επισκέπτες δεν χρειάζεται να έρχονται σε επαφή με οποιοδήποτε μέλος του προσωπικού.

Le Bijou: Διαμερίσματα καραντίνας
Le Bijou, Ελβετία γυμναστήριο

Οι επισκέπτες έχουν ιδιωτική εφαρμογή και απομακρυσμένο θυρωρείο 24 ωρών που μπορούν να χρησιμοποιούν για να παραγγείλουν γεύματα από προσωπικούς σεφ, είδη παντοπωλείου και πολλά άλλα – αν και, φυσικά, ορισμένες από τις προσφορές άλλαξαν υπό το πρίσμα της πανδημίας.

Lockdown: Tι θα γίνει με την απαγόρευση κυκλοφορίας - Θα συνεχιστούν τα SMS; Νέες ανακοινώσεις...

Ποιο είναι το κόστος για να απολαύσει κανείς την 5άστερη καραντίνα; Σύμφωνα με υπολογισμούς η διαμονή 14 ημερών θα μπορούσε να φτάσει και τα 70.000€! Πιο αναλυτικά, η απλή διαμονή στο ξενοδοχείο Le Bijou, χωρίς έξτρα υπηρεσίες, κυμαίνεται από 800 έως 2.000 ευρώ ανά διανυκτέρευση, ανάλογα την επιλογή δωματίου. Επιπλέον, όλα τα προνόμια που σχετίζονται με τον κορονοϊό είναι a la carte, συμπεριλαμβανομένου του τεστ για τον κορονοϊό στην τιμή των 500 δολαρίων, δύο επισκέψεις νοσηλευτή την ημέρα, ύψους 1.800 δολαρίων και της νοσηλευτικής φροντίδας στην τιμή των 4.800 δολαρίων. Τέλος, και οι υπηρεσίες παράδοσης τροφίμων και οι προσωπικές υπηρεσίες σεφ προσφέρονται με επιπλέον κόστος. (lebijou.com)

Δείτε επίσης στο travelstyle.gr:

- Advertisement -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ