Χαλαρώστε και αφεθείτε εμπειρία διαμονής, στο καλύτερο ρομαντικό ιστορικό ξενοδοχείο της χρονιάς, που βρίσκεται στον Γερολιμένα Μάνης.

Στεγασμένο σε ένα πλήρως ανακαινισμένο κτιριακό συγκρότημα του 19ου αιώνα, λίγο πριν από το νοτιότερο σημείο της Μάνης, το βραβευμένο ιστορικό ξενοδοχείο Kyrimai Hotel χαρίζει την απόλυτη εμπειρία διαμονής πάνω στο κύμα, με φόντο το επιβλητικό Κάβο Γκρόσο. Το Kυρίμαι δεν είναι απλά ένα ακόμα boutique ξενοδοχείο. Είναι κάτι πολύ περισσότερο. Τα δωμάτιά του αντικρίζουν την κρυστάλλινη θάλασσα αλλά και το αγέρωχο τοπίο της περιοχής, ενώ η μοναδική κουζίνα του υιοθετεί ντόπια στοιχεία που έχουν αντέξει στον χρόνο, αλλά με μια μοντέρνα αισθητική.

Αφεθείτε στον ήχο των κυμάτων που αγγίζουν απαλά την ακτή και ζήστε μια μοναδική εμπειρία φιλοξενίας ακριβώς πάνω από τη θάλασσα. Χτισμένο πάνω στο κύμα, το ξενοδοχείο Κυρίμαι προσφέρει στους επισκέπτες του μια μοναδική εμπειρία, αφού μπορούν να νανουριστούν, σχεδόν κυριολεκτικά, από τον ήχο του παφλασμού που σκάει απαλά στην ακτή, ακριβώς δίπλα στο χώρο του ξενοδοχείου.

Διαβάστε ακόμα:  SKY express: Για πρώτη φορά ελληνική αεροπορική εταιρεία γίνεται case study διεθνώς από την Google

H Ελλάδα στη λίστα με τα 20 νησιά με το καλύτερο φαγητό στον κόσμο

Το θέαμα των κρυστάλλινων, γαλανών νερών είναι πάντα παρόν ενώ η συνολική υδάτινη εμπειρία που σας προσφέρει το ξενοδοχείο είναι μια απόλαυση που θα αργήσετε να ξεχάσετε. Τα δωμάτιά του συνδυάζουν παραδοσιακά υλικά, όπως ξύλο και πέτρα, με μοντέρνα, κομψή επίπλωση, αλλά και υπέροχη θέα του λακωνικού τοπίου.

10 tips για «καθαρές» διακοπές

πηγή: trezorhotels.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ