Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024
28.2 C
Athens
ΑρχικήTravel News«Ύμνοι» για την Πάρο από Γάλλους δημοσιογράφους - Τα σχόλιά τους για...

«Ύμνοι» για την Πάρο από Γάλλους δημοσιογράφους – Τα σχόλιά τους για τους εμβολιασμούς στο νησί

Μια ομάδα Γάλλων δημοσιογράφων που εργάζονται σε γνωστό περιοδικό της χώρας τους, επισκέφθηκε προ ολίγων ημερών την Πάρο, στο πλαίσιο αφιερώματος του περιοδικού στις ομορφιές του νησιού.

Οι Γάλλοι δημοσιογράφοι, εντυπωσιάστηκαν απ΄όσα είδαν στο νησί, από τα τοπία του, τις παραλίες, τους γραφικούς οικισμούς του.

- Advertisement -

Δεν έγραψαν ωστόσο απλώς, διθυραμβικά σχόλια, μόνο για την Πάρο. Η δημοσιογραφική έμπειρη ματιά τους, δεν θα μπορούσε να μη σχολιάσει και ένα φλέγον θέμα της επικαιρότητας, όπως είναι οι τρέχοντες εμβολιασμοί κατά του Covid 19 που διεξάγονται στη χώρα μας, όπως άλλωστε και στη δική τους αυτή την περίοδο.

Πάρος, βάρκες στο λιμανάκι WorldvibesbyEleanna

Τα σχόλιά τους ήταν εξίσου ενθουσιώδη και μάλιστα απρόβλεπτα, αν λάβει κανείς υπόψη ότι ζουν σε μια από τις πιο προηγμένες σε όλους τους τομείς χώρες της Ευρώπης.

Σύμφωνα με το parianostypos.gr, οι Γάλλοι «περιηγητές» της Πάρου, επισκέφθηκαν το Κέντρο Υγείας του νησιού και έλαβαν γνώση της όλης διαδικασίας οργάνωσης και πραγματοποίησης του εμβολιαστικού προγράμματος στη χώρα μας. Εντυπωσιάστηκαν από την αρτιότητα και την εύρυθμη διεξαγωγή του προγράμματος σε ένα νησί σαν την Πάρο, επισημαίνοντας ότι η άριστη αυτή οργάνωση αποτελεί μέρος του συνολικού εμβολιαστικού προγράμματος «Ελευθερία» που υλοποιεί η Ελλάδα.

Συγκρίνοντας αυθόρμητα τα ελληνικά εμβολιαστικά δεδομένα, ανέφεραν ότι η χώρα μας προχωρά καλύτερα και με ταχύτερα βήματα στο θέμα των εμβολιασμών από τη Γαλλία! Στάθηκαν ιδιαίτερα στη σημασία της επιτάχυνσης αφού είναι γνωστό ότι μέσα στο μήνα Μάιο η Ελλάδα «ανοίγει» τις δραστηριότητες της κοινωνίας και της οικονομίας, με την επαναλειτουργία των σχολείων, της εστίασης και φυσικά του τουρισμού.

Πάρος WorldvibesbyEleanna

Το εμβολιαστικό πρόγραμμα προχωρά και στην Πάρο. Έως και το Σάββατο 24 Απριλίου, είχαν διενεργηθεί στο νησί 3.072 συνολικά εμβολιασμοί πολιτών. Από αυτούς, 2.058 πολίτες είχαν μέχρι τις 24/4 κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου, και 1.014 και τη δεύτερη.

Πηγή: parianostypos.gr

Δείτε επίσης στο travelstyle.gr

Τελευταία Άρθρα

Follow us

110,300LikesΚάντε Like
88,201 FollowersΑκολουθήστε
173,000SubscribersΕγγραφή
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ