Υποδεχόμαστε το 2019 στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος!

Λίγες μόνο ώρες μας χωρίζουν από το 2019… και εσείς δεν έχετε ακόμη προγραμματίσει πώς θα περάσετε την Παραμονή Πρωτοχρονιάς; Μην σας απασχολεί! Στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) σάς περιμένει ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων εντελώς δωρεάν, με την αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

- Advertisement -

Δείτε ακόμα: Πρωτοχρονιά στην Αράχωβα ή εξόρμηση με το νέο έτος; Όλα όσα πρέπει να ξέρετε θα τα βρείτε εδώ!

Σύμφωνα με πληροφορίες από το επίσημο site του ιδρύματος:

Η βραδιά πρόκειται να ξεκινήσει με τη live μετάδοση της παραδοσιακής συναυλίας της Φιλαρμονικής του Βερολίνου, συνεχίζεται με μία μοναδική εμφάνιση του Mario Biondi στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος ενώ αμέσως μετά η δράση μεταφέρεται στην Αγορά με πολλή μουσική, πατινάζ και λιχουδιές. Λίγα λεπτά πριν την αλλαγή του χρόνου το κοινό θα καλωσορίσει ο Πρόεδρος του ΙΣΝ, κύριος Ανδρέας Δρακόπουλος, και εκπρόσωποι του ΚΠΙΣΝ ενώ μετά την αντίστροφη μέτρηση προς τη νέα χρονιά θα ακολουθήσει φαντασμαγορικό show με πυροτεχνήματα.

4 λεπτά μετά την αλλαγή του χρόνου θα δοθεί η εκκίνηση του αγώνα SNF RUN: 2019 FIRST RUN, ενώ παράλληλα με τον αγώνα θα ξεκινήσει ένα μεγάλο πάρτι με τον Huey Morgan των Fun Lovin’ Criminals, σε ένα ειδικό DJ set, που αναμένεται να κρατήσει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ο πρώτος αγώνας της χρονιάς πραγματοποιείται υπό τη διοργανωτική επίβλεψη της ΑΜΚΕ «Αναγέννηση & Πρόοδος» με την αποκλειστική δωρεά του ΙΣΝ. Για πρώτη φορά ο φετινός αγώνας καλεί τους δρομείς να ενώσουν τις δυνάμεις τους, και με τη συνεισφορά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, να μετατρέψουν τη συμμετοχή τους σε ένα Πρωτοχρονιάτικο δώρο προς τα παιδιά που το έχουν ανάγκη, μέσω των μη κερδοσκοπικών οργανισμών Αμυμώνη, ΕΛΕΠΑΠ και Φλόγα. Την εκφώνηση του αγώνα θα πραγματοποιήσει η δημοσιογράφος Άννα-Κύνθια Μπουσδούκου.

Μπορείτε να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα εκδηλώσεων εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ