Είναι σύζυγοι και γονείς, έχουν συνεργαστεί πολλές φορές στη δουλειά τους όντας και οι δύο ηθοποιοί, ενώ από το 2013 η Αγγελική Δαλιάνη και ο Μάνος Παπαγιάννης είναι και συνέταιροι, καθώς έχουν ανοίξει στο Περιστέρι ένα espresso-cocktail bar, το Sweeney Todd

 

Το όνομα του μαγαζιού δεν είναι τυχαίο, καθώς η ταινία “Sweeney Todd” είναι η αγαπημένη της Αγγελικής. Με industrial διακοσμητικά στοιχεία, ζεστή ατμόσφαιρα, καλή μουσική, δροσιστικά κοκτέιλ και street food έχει γίνει με το πέρασμα των χρόνων ένα από τα αγαπημένα στέκια των ντόπιων.

Στο μαγαζί θα συναντήσει μάλιστα κανείς και πίνακες που έχει δημιουργήσει η αδερφή της Αγγελικής Δαλιάνη, Παναγιώτα, η οποία μάλιστα βοήθησε ενεργά στην ιδιαίτερη διακόσμηση του χώρου.

Αποκάλυψη: Οι επιστήμονες, 500 χρόνια μετά, βρήκαν τι σκότωσε τους Αζτέκους

Πώς αποφάσισε όμως το ζευγάρι να ανοίξει το συγκεκριμένο μαγαζί; «Ο Μάνος ήταν συνέταιρος παλιότερα σε ένα αντίστοιχο μαγαζί και τώρα θεωρήσαμε ότι είχε φτάσει η στιγμή να κάνουμε κάτι εντελώς δικό μας» είχε δηλώσει σε συνέντευξή της στο People η Αγγελική Δαλιάνη.
«Νομίζω πως διανύουμε μια περίοδο που μας έχει κάνει όλους πιο εύστροφους και δημιουργικούς. Το να κάθεσαι και να κοιτάς το ταβάνι δεν βοηθά σε κάτι. Αν σκέφτεσαι όμως πώς θα αντιμετωπίσεις την κατάσταση, προχωράς. Ο Μάνος από μικρός δούλευε σε τέτοια μαγαζιά. Ο πατέρας του είχε εστιατόριο στην Κρήτη κι έτσι από πιτσιρίκι κινούνταν σε αντίστοιχους χώρους. Την ξέρει τη δουλειά και την αγαπάει. Είναι πολύ επικοινωνιακός με τον κόσμο. Θέλει να τους κάνει όλους να περνάνε καλά.», συνεχίζει.

Διαβάστε ακόμα:  Φύγαμε για εκδρομή: 8 παραλίες δίπλα στην Αθήνα για βουτιές & χαλάρωση

Περιπλανόμαστε στις παραδοσιακές αγορές της Θεσσαλονίκης!

«Εννοείται ότι ανοίξαμε το bar για βιοποριστικούς λόγους, αλλά όχι για να λύσουμε το οικονομικό μας πρόβλημα. Θέλουμε να πηγαίνει καλά, να αρέσει και θα βάλουμε τα δυνατά μας, αλλά το κυριότερο είναι να είμαστε εμείς καλά και να μας αρέσει», εξηγεί στην ίδια συνέντευξή η ηθοποιός.

info
Αφροδίτης 2, Περιστέρι, τηλ. 21 1408 3104

Πηγή:olivemagazine

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ