Συγκλονίζει το ζευγάρι που πάγωσε στις Άλπεις. Τους αναζητούσαν τα παιδιά τους εδώ και 75 χρόνια και βρήκαν τα πτώματά τους άθικτα κοντά σε χειμερινό θέρετρο… 

Οι Marcelin και Francine Dumoulin, γονείς 7 παιδιών από την Ελβετία, πήγαν να ταΐσουν τις αγελάδες τους κάπου στην περιοχή του Valais στις Άλπεις το 1942 κι έκτοτε εξαφανίστηκαν, χωρίς ποτέ τα παιδιά και οι δικοί τους άνθρωποι να σταματήσουν να τους αναζητούν.

Ανατριχιαστικό: Ζευγάρι που αγνοούνταν 75 χρόνια βρέθηκε σε παγετώνα στις Άλπεις!Τα πτώματά τους άθικτα κοντά σε χειμερινό θέρετρο... 

«Περάσαμε όλη μας τη ζωή ψάχνοντάς τους, χωρίς σταματημό. Ελπίζαμε ότι κάποια στιγμή θα μπορέσουμε να τους δώσουμε έστω την κηδεία που τους αξίζει», δηλώνει η μικρότερη κόρη της οικογένειας, Marceline Udry-Dumoulin, 75 ετών σήμερα.

Κάνουν ΠΑΤΑΓΟ στη Σιάθο:Τα «ντανοπιτάκια» ήρθαν για να μείνουν!Δες την απόλυτη συνταγή με λιγότερο από 10 ευρώ!

Και, πράγματι,χρειάστηκαν τόσα χρόνια όσα και η ηλικία της Marceline για να δοθεί ένα τέλος σε αυτή την ιδιαίτερη ιστορία. Όπως αναφέρει στο σχετικό δημοσίευμα ο βρετανικός Guardian, η αστυνομία του Valais ανέφερε πως ένας εργάτης ανακάλυψε δύο πτώματα που έφεραν τα πιστοποιητικά τους έγγραφα μαζί τους στον παγετώνα Tsanfleuron κοντά σ’ ένα τελεφερίκ, πάνω από το θέρετρο Les Diablerets σε υψόμετρο 2.615 μέτρων. Τα σώματα είχαν διατηρηθεί τέλεια στον παγετώνα και τα υπάρχοντά τους έμοιαζαν άθικτα.

Η Marceline Udry-Dumoulin δήλωσε πως μετά την εξαφάνιση των γονιών της τα 7 αδέρφια χωρίστηκαν και δόθηκαν σε οικογένειες. Εκείνη ήταν η πιο τυχερή αφού υιοθετήθηκε από μία θεία της.

Εξακολούθησαν να ζουν στην περιοχή αλλά δεν είχαν επαφές μεταξύ τους. «Δε θα βάλω μαύρα στην κηδεία. Προτιμώ το λευκό, γιατί αντιπροσωπεύει την ελπίδα που ποτέ δεν έχασα», συμπλήρωσε….

πηγή:mixanitouxronou.gr

- Advertisement -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ