Αεροσκάφος Aegean - δρομολόγια και πτήσεις

Τι θα λέγατε για ένα ταξίδι στην πιο hot πρωτεύουσα της Ευρώπης; Μάλιστα μπορείτε να κάνετε αυτό το ταξίδι με την προσφορά της Aegean όπου τα αεροπορικά εισιτήρια ξεκινούν από 34€!

Όποιος ψάχνει βρίσκει και η δημοσιογραφική ομάδα του travelstyle.gr συνεχώς κάνει αναζήτηση στο διαδίκτυο σε μία προσπάθεια να σας εξασφαλίζει σούπερ προσφορές για αεροπορικά εισιτήρια!

Αλλά για ποια πρωτεύουσα την Ευρώπης μιλάμε; Μα φυσικά για την πιο μυστηριακή και μποέμ πόλη της Ευρώπης, την Βαρσοβία! Μια ξενάγηση στην πόλη που έχει γίνει ο must προορισμός… Πανύψηλοι ουρανοξύστες και αριστοκρατικά παλάτια. Γραφικές μεσαιωνικές πλατείες και καλλιτεχνικές γειτονιές με μποέμ προσωπικότητα. Πάρκα γεμάτα ζωή και hip υπαίθρια μπαράκια. Απολαυστικοί περίπατοι στην ιστορία και εξαιρετικές τιμές! Τι άλλο θέλετε δηλαδή για να σας πείσουμε;

Μια μέρα στη Βαρσοβία

Λόγοι για τους οποίους πρέπει να ταξιδέψεις στη Βαρσοβία:

1.Είναι μια πόλη με σπουδαία ιστορία. Στην ουσία η Βαρσοβία είναι ο «φοίνικας» της Ευρώπης καθώς αναγεννήθηκε από τις στάχτες της.

2.Τα καφέ της πόλης και τα μπιστρό είναι άκρως ατμοσφαιρικά και θα ζήσεις πολλές όμορφες στιγμές.

Διαβάστε ακόμα:  Aegean - προσφορά: Όλα τα παιδιά ταξιδεύουν δωρεάν!

3.Η κεντρική πλατεία της πόλης, Rynek Starego Miasta, είναι απλά μοναδική. Γύρω από την πλατεία υπάρχουν πολύχρωμα κτίρια που είναι ιδανικά για φωτογραφίες.

4.Το Εθνικό μουσείο της Βαρσοβίας είναι ιδανικό για όσους θέλουν να δουν από κοντά γλυπτά της ρωμαϊκής τέχνης και της αιγυπτιακής.

5.Είναι μια γραφική πόλη και καθαρή. Αν κάνεις βόλτες στα σοκάκια της θα δεις παλαιούς καθεδρικούς ναούς, μικρά μουσεία και θα απολαύσεις τις βόλτες σου στον βασιλικό δρόμο.

6.Το πάρκο Lazienki είναι απλά εξαιρετικό. Θεματικοί κήποι, λίμνες με κύκνους και πολλά άλλα ζωάκια κάνουν τις βόλτες τους στο πάρκο και είναι απλά πανέμορφα.

Ας δούμε τώρα τη μοναδική προσφορά για να πραγματοποιήσετε αυτό το ταξίδι… Μπορείτε να επιλέξετε πολλές ημερομηνίες όπου οι πτήσεις μετ’επιστροφής θα σας κοστίσουν και κάτω από 100€!

Aegean προσφορά Βαρσοβία 01/10/19 - Νοέμβριος
Aegean προσφορά Βαρσοβία 01/10/19 - Δεκέμβριος
Aegean προσφορά Βαρσοβία 01/10/19 - Φεβρουάριος
Aegean προσφορά Βαρσοβία 01/10/19 - Μάρτιος

Δείτε επίσης στο travelstyle.gr:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ