Πέμπτη, 25 Ιουλίου, 2024
28.9 C
Athens
ΑρχικήVideoΑεροσυνοδός προκαλεί αναταράξεις γέλιου δείχνοντας τα σωστικά μέσα με τον πιο αστείο...

Αεροσυνοδός προκαλεί αναταράξεις γέλιου δείχνοντας τα σωστικά μέσα με τον πιο αστείο τρόπο! (video)

Όσοι ταξιδεύουν συχνά με αεροπλάνο γνωρίζουν ότι η επίδειξη των σωστικών μέσων στα αεροσκάφη είναι μια βαρετή διαδικασία στην οποία λίγοι δίνουν προσοχή. Οι περισσότεροι αεροσυνοδοί δείχνουν τις εξόδους κινδύνου και δίνουν οδηγίες ασφαλείας με σοβαρό ύφος και τυπικότητα.

Σε μια πτήση της West Jet, όμως, τη διαδικασία αυτή μόνο βαρετή δεν θα την έλεγε κάποιος, αφού ο αεροσυνοδός προκάλεσε αναταράξεις γέλιου δείχνοντας τα σωστικά μέσα με τον πιο αστείο τρόπο! Τελικά πόσο δύσκολο είναι το επάγγελμα του αεροσυνοδού;

- Advertisement -

Δείτε το ξεκαρδιστικό βίντεο:

Γιατί οι επιβάτες αγνοούν τις χρήσιμες ανακοινώσεις των αεροσυνοδών;

Eνα λεπτό, άντε το πολύ ενάμιση λεπτό οδηγιών: πώς να δέσουμε τις ζώνες μας, πού είναι οι έξοδοι κινδύνου, πώς θα βρούμε και θα φορέσουμε το σωσίβιο, πώς να χρησιμοποιήσουμε τη μάσκα οξυγόνου. Αυτοί που επιβιβάζονται στο αεροπλάνο, πριν από την απογείωση, δεν μπορούν να παραβλέψουν τις οδηγίες ασφαλείας, είτε επιδεικνύονται ζωντανά είτε εμφανίζονται βιντεοσκοπημένες.

Αλλά ποιος ξέρει πόσοι από τους επιβάτες μιας πτήσης δίνουν προσοχή στους αεροσυνοδούς…

Οι επιβάτες αγνοούν τις ανακοινώσεις που είναι χρήσιμες για την ασφάλειά τους; Οι εμπειρογνώμονες αναρωτιούνται για άλλη μια φορά, γράφει η Corriere della Sera. Και υπενθυμίζουν την περίπτωση της πτήσης της Southwest που κατά τη διαδικασία εκκένωσης του αεροσκάφους οι επιβάτες έπαιρναν μαζί τις αποσκευές τους, συχνά εμποδίζοντας τις εξόδους κινδύνου.

Ή εκείνους που τραυματίστηκαν στο αεροπλάνο – κατά τη διάρκεια μιας αναταραχής –επειδή δεν είχαν δέσει τις ζώνες τους. «Επιβεβαιώνεται ότι το πρόβλημα του πώς προσελκύεται η προσοχή πριν από την απογείωση δεν έχει ακόμη λυθεί», λένε από το NTSB, το σώμα που διερευνά ατυχήματα στις μεταφορές σε αμερικανικό έδαφος. Οι εμπλεκόμενοι συμφωνούν. Οι οδηγίες παρέμειναν οι ίδιες. Οι διατυπώσεις επίσης. Η επανάληψη οδήγησε στο να μην δίνεται πλέον προσοχή.

«Έχω χάσει τον λογαριασμό των φορών που οι επιβάτες με έχουν αγνοήσει ή έχουν αντιδράσει με ενόχληση κατά την επίδειξη της ασφάλειας», λέει ένας ιταλός φροντιστής. «Προσπαθούμε να τους τραβήξουμε την προσοχή, αλλά δεν μπορούμε να τους αναγκάσουμε, δεν μπορούμε να τους ξυπνήσουμε», προσθέτει. «Τα ακουστικά, τα κινητά τηλέφωνα και τα τάμπλετ έχουν γίνει σημαντικοί παράγοντες απόσπασης της προσοχής.

Η πρόταση που κάνουμε στους αεροσυνοδούς είναι να προσκαλέσουν τον επιβάτη να δώσει προσοχή», λέει ένας ειδικός που εκπαιδεύει το προσωπικό. «Όποιος πετάει πρέπει να καταλάβει ότι οι επιδείξεις είναι το πρώτο εμπόδιο ενάντια στον κίνδυνο».

Αεροσυνοδός χορεύει κατά τη διάρκεια πτήσης και τους αφήνει όλους άφωνους! (video)

Αξέχαστη θα μείνει μια πτήση στην Ισπανία για όσους τυχερούς απόλαυσαν το σόου ενός αεροσυνοδού. Δεν φρόντισε απλά για την άνεση και την ασφάλεια των επιβατών, αλλά και για τη διασκέδασή τους χορεύοντας στο διάδρομο. Φυσικά εισέπραξε χειροκροτήματα απ’ όλους.

Δείτε το απολαυστικό βίντεο!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=35&v=V0jGlDAE3EM

Δείτε επίσης στο travelstyle.gr:

Τελευταία Άρθρα

Follow us

110,289LikesΚάντε Like
88,141 FollowersΑκολουθήστε
174,000SubscribersΕγγραφή
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ