Πέμπτη, 30 Μαΐου, 2024
21.9 C
Athens
ΑρχικήTravelAlitalia: Ξεκινάει καθημερινές πτήσεις Αθήνα-Ρώμη αλλά & προς 6 ελληνικά νησιά

Alitalia: Ξεκινάει καθημερινές πτήσεις Αθήνα-Ρώμη αλλά & προς 6 ελληνικά νησιά

Από την 1η Αυγούστου η Alitalia θα αυξήσει τον αριθμό των πτήσεων από την Αθήνα για Ρώμη Fiumicino (από μία καθημερινή πτήση σε δύο καθημερινές πτήσεις προς και από Ρώμη). Έτσι, το δίκτυο της Alitalia μεγαλώνει με πτήσεις προς προορισμούς όπως η Βαρκελώνη, το Λονδίνο, το Παρίσι, οι Βρυξέλλες,η Νέα Υόρκη και η Βοστώνη.

Παράλληλα, η Alitalia από τις αρχές Αυγούστου θα πραγματοποιεί και νέες καλοκαιρινές πτήσεις από το αεροδρόμιο της Ρώμης (Fiumicino) προς 6 ελληνικά νησιά. Πιο συγκεκριμένα αυτά θα είναι, τα αεροδρόμια του Ηρακλείου (Κρήτης), Κέρκυρας, Ρόδου, Μυκόνου, Κεφαλονιάς (2 εβδομαδιαίες πτήσεις προς και από Ρώμη) και Ζακύνθου (μία εβδομαδιαία πτήση προς και από Ρώμη), καθώς επίσης και το αεροδρόμιο Linate του Μιλάνου με το Ηράκλειο (Κρήτη), την Κέρκυρα και την Ρόδο (δύο εβδομαδιαίες πτήσεις προς και από Μιλάνο).

- Advertisement -
Κολοσσαίο, Ρώμη

Η απολύμανση των αεροσκαφών της Alitalia

Όσον αφορά την απολύμανση των αεροσκαφών της η Alitalia, ακολουθεί τις ισχύουσες Ιταλικές νομικές διατάξεις. Όλα τα αεροσκάφη της Alitalia απολυμαίνονται καθημερινά με προϊόντα υψηλής απολυμαντικής ισχύος και χάρη στα φίλτρα HEPA και στην κάθετη κυκλοφορία του αέρα, ο αέρας στο αεροσκάφος όχι μόνο ανανεώνεται κάθε τρία λεπτά, αλλά είναι καθαρός 99,7%, όπως σε ένα αποστειρωμένο δωμάτιο.

Ωστόσο, μια εταιρεία ίσως και να ανακάλυψε έναν νέο τρόπο ανανέωσης του αέρα στα αεροπλάνα χωρίς να χρειαστεί οι αεροπορικές εταιρείες να προβούν σε μεγάλες δαπάνες αλλά ταυτόχρονα να μην κινδυνέψουν οι ταξιδιώτες

Όλοι οι επιβάτες υποχρεούνται να παραδώσουν πριν την επιβίβαση ένα έντυπο το οποίο θα πιστοποιεί ότι δεν είχαν στενές επαφές με άτομα που νόσησαν από τον κορονοϊό. Επιπλέον οι επιβάτες πρέπει να φορούν προστατευτική μάσκα από τη στιγμή της άφιξής τους στο αεροδρόμιο και κατά τη διάρκεια της πτήσης. Η προστατευτική μάσκα πρέπει να αντικαθίσταται με μία καινούργια κάθε 4 ώρες, σε περίπτωση μεγαλύτερων πτήσεων.

Δείτε επίσης στο travelstyle.gr:

Τελευταία Άρθρα

Follow us

110,266LikesΚάντε Like
88,565 FollowersΑκολουθήστε
170,000SubscribersΕγγραφή

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ