Αεροδρόμιο Αράξου - Πάτρα

To αεροδρόμιο του Αράξου άνοιξε ξανά, μετά από μία πυρκαγιά που είχε προκληθεί πριν από μερικές μέρες, η οποία δημιούργησε σημαντικές ζημιές που είχαν σαν αποτέλεσμα το κλείσιμό του.

Τεράστια προσπάθεια για να λειτουργήσει και πάλι το αεροδρόμιο έγινε από το προσωπικό, τους χορηγούς και τους φορείς της περιοχής που λειτούργησαν συντονισμένα, προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος. Ωστόσο, οι εργασίες στον χώρο του κτιρίου συνεχίζονται καθώς οι ζημιές ήταν μεγάλες, όμως, ο κύριος όγκος της αποκατάστασης έχει ολοκληρωθεί. Μάλιστα, αυτό το Σαββατοκύριακο αναμένεται να έχει αρκετή κίνηση, περιμένοντας πολλές αφίξεις και πτήσεις από το εξωτερικό. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι το αεροδρόμιο του Αράξου είναι ο κύριος τροφοδότης του τουρισμού στα ξενοδοχεία της Δυτικής Ελλάδος και το κλείσιμο του, έστω και για ορισμένες ημέρες, στην κορύφωση της τουριστικής περιόδου, θα έφερνε μεγάλες ζημιές στον τουριστικό κλάδο.

Διαβάστε ακόμα:  Αυτοί είναι οι υποψήφιοι προορισμοί για το βραβείο Ευρωπαϊκός Προορισμός Αριστείας 2023 - Δύο ελληνικοί ανάμεσα στους 4 φιναλίστ!

Με πληροφορίες από το patrasevents.gr

Το βίντεο που φέρνει πίσω αναμνήσεις από το Αεροδρόμιο Ελληνικού

Το βίντεο που φέρνει πίσω αναμνήσεις από το Αεροδρόμιο Ελληνικού

Η ομάδα Up Drones επέστρεψε πάλι με ένα υπέροχο βίντεο και το θέμα του αυτή τη φορά είναι το πρώην Αεροδρόμιο Ελληνικού. Μέσα από το βίντεο βλέπουμε το drone να επιχειρεί μια προσγείωση στον αεροδιάδρομο του άλλοτε διεθνούς αερολιμένα, και δίνει έτσι μια αίσθηση εικονικής πραγματικότητας.

Δείτε το βίντεο μιας “προσγείωσης” μετά από 18 χρόνια:

Δείτε επίσης στο travelstyle.gr:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ