Ανοιχτό μέχρι τις 5 Μαΐου 2019 το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού!

Η σεζόν για το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού θα παραταθεί και πέραν της 15ης Απριλίου, με νέα ημερομηνία λήξης την 5η Μαΐου (Κυριακή του Θωμά).

Η διαχειρίστρια εταιρεία του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού, έχοντας ως κύριο γνώμονα τη μεγαλύτερη δυνατή ικανοποίηση όλων των επισκεπτών του κέντρου, αποφάσισε να παρατείνει τη λειτουργία του για τη φετινή χιονοδρομική περίοδο έως και την Κυριακή 5 Μαΐου (Κυριακή του Θωμά).

Παρνασσός σκι

Θέλοντας να ευχαριστήσει τους εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες και χιονοδρόμους που πιστοί στην προτίμησή τους ανέδειξαν για μια ακόμη χρονιά το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού ως τον νούμερο 1 χειμερινό προορισμό, προσφέρει το εισιτήριο χιονοδρομίας από τις 15/4 και μέχρι τις 5/5 στην τιμή της χαμηλής περιόδου.

Οπότε τι καλύτερο για μια ακόμα απόδραση κατά την περίοδο των εορτών του Πάσχα στον Παρνασσό, αλλά και στις γύρω περιοχές! Και αν δεν θέλετε να μείνετε μόνο στα βουνά και στα χιόνια κατηφορίστε στις υπέροχες παραλίες της Αντίκυρας, της Ιτέας και του Γαλαξιδίου.

Click here to preview your posts with PRO themes ››

Χαρμόσυνα νέα για τους λάτρεις του σκι! Ανοιχτό μέχρι τις 5 Μαΐου το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού!

Οι επισκέπτες θα έχουν παράλληλα την ευκαιρία να εξασφαλίσουν μια μοναδική περιήγηση που μπορεί να γίνει και σε συνδυασμό με τον αρχαιολογικό χώρο των Δελφών και με τις αντίστοιχες παραλίες, εξασφαλίζοντας απολαυστικές ανοιξιάτικες μέρες σε βουνό και θάλασσα, σε απόσταση αναπνοής από τα μεγάλα αστικά κέντρα.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε τον πλήρη οδηγό μας για την Αράχωβα, και γνωρίστε όλες τις πληροφορίες όχι μόνο για το διάσημο προορισμό αλλά και όλους τους κοντινούς προορισμούς που ενδείκνυνται για υπέροχες αποδράσεις!

- Advertisement -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ