ακυρώσεις πτήσεων

Δεκάδες είναι οι διεθνείς και οι εσωτερικές πτήσεις που ακυρώθηκαν από το νέο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης λόγω των καιρικών συνθηκών.

Με την ευκαιρία, πολλές ακυρώσεις πτήσεων λόγω της κακοκαιρίας στην Ελλάδα!

Οι ακυρώσεις των πτήσεων από την Κωνσταντινούπολη ήταν φυσικό επακόλουθο της έντονης κακοκαιρίας που επικρατεί στην περιοχή. Εντωμεταξύ, ένα αεροπλάνο έφυγε από την πορεία του και βγήκε εκτός διαδρόμου στο δεύτερο αεροδρόμιο της Πόλης.

Με την κακοκαιρία να είναι σε εξέλιξη η απογείωση και η προσγείωση ήταν αδύνατη στην Κωνσταντινούπολη. Αρκετές ήταν οι πτήσεις που ακυρώθηκαν τη Δευτέρα και σήμερα και μια σειρά πτήσεων προς την Κωνσταντινούπολη από διάφορα διεθνή αεροδρόμια ήταν αναγκασμένα να προσγειωθούν στο αεροδρόμιο του Τόρλου, 60 μίλια δυτικά του αερολιμένα της Κωνσταντινούπολης.

Οι εμπειρογνώμονες, είχαν ήδη ενημερώσει, πως η θέση του αεροδρομίου στην ακτή της Μαύρης Θάλασσας μπορούσε να δημιουργήσει σοβαρότατα προβλήματα στα δρομολόγια λόγω των έντονων καιρικών συνθηκών, με αποτέλεσμα πολλές ακυρώσεις πτήσεων. Οι ταξιδιώτες το κατάλαβαν, καθώς αρκετές πτήσεις ακυρώθηκαν λόγω έντονων βροχοπτώσεων και καταιγίδων τις τελευταίες 72 ώρες.

Το Pegasus Airlines Boeing 737-800, το οποίο εκτελεί την πτήση Σάρτζα-Κωνσταντινούπολη, λόγω του έντονου άνεμου βγήκε από τον διάδρομο κατά την προσγείωση σήμερα. Σύμφωνα με αναφορές, το αεροπλάνο βγήκε εκτός πορείας λόγω ισχυρών ανέμων. Οι επιβάτες εκκένωσαν το αεροσκάφος μέσω θυρών εξόδου κινδύνου.

Διαβάστε ακόμα:
Κορονοϊός: Έρχεται στην Αττική σκληρό lockdown τύπου Μαρτίου;

Η Ryanair επαναφέρει δρομολόγιο για κορυφαίο ελληνικό προορισμό!

Η Ryanair επαναφέρει δρομολόγιο από την Αθήνα για κορυφαίο ελληνικό προορισμό μετά από αρκετά χρόνια απουσίας και έχει προκαλέσει ενθουσιασμό.

Με την ευκαιρία, ανακαλύψτε τη νέα απίστευτη προσφορά της Ryanair, που δίνει εισιτήρια με ούτε…17€!

Το δρομολόγιο που επιστρέφει στην αεροπορική καθημερινότητα είναι αυτό από την Αθήνα προς τα Χανιά και το αντίστροφο. Η Ryanair αναφέρει πως το δρομολόγιο ξεκινούν από τον Μάρτιο του 2020. Ενώ, οι πτήσεις θα είναι διαθέσιμες πέντε φορές την εβδομάδα για όλους τους ταξιδιώτες.

Τα τελευταία χρόνια η χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρεία είχε αφήσει από τα πλάνα της το δρομολόγιο Αθήνα-Χανιά, και το αντίθετο. Ωστόσο, υπήρξε αρκετή κινητικότητα από ταξιδιώτες και η διοίκηση της εταιρείας αποφάσισε την επαναφορά του δρομολογίου.

Η υπεύθυνη της Ryanair και η δήλωση για την επιστροφή του δρομολογίου

Η Chiara Ravara, υπεύθυνη της Ryanair Ελλάδας, είπε χαρακτηριστικά: « Η Ryanair είναι στην ευχάριστη θέση να ξεκινήσει τις πτήσεις για το δδρομολόγιο από / προς τα Χανιά, ξεκινώντας από τον Μάρτιο, ενώ θα είναι διαθέσιμες πέντε φορές εβδομαδιαίως ως μέρος του προγράμματος του καλοκαιριού για το 2020.

Διαβάστε ακόμα:
Aegean: Tα Tuesday Deals είναι η νέα προσφορά της εταιρείας. Αυτή την εβδομάδα όλοι οι προορισμοί εσωτερικού με έκπτωση έως 40%

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ξαναρχίσουμε αυτό το δρομολόγιο, ως μέρος της συνεχιζόμενης δέσμευσής μας για την αύξηση της κίνησης του εσωτερικού, των θέσεων εργασίας και του εγχώριου τουρισμού. Οι πελάτες στην Ελλάδα μπορούν τώρα να κλείσουν πτήσεις για Αθήνα και Χανιά μέχρι τον Οκτώβριο του 2020.

Επίσης, δείτε και εσείς τα αίτια και τους λόγους που πλησιάζει το τέλος για τα φθηνά αεροπορικά εισιτήρια!

Για να γιορτάσουμε αυτή τη διαδρομή, απελευθερώνουμε θέσεις προς πώληση από μόλις € 16,99 για ταξίδια μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου 2020. Δεδομένου ότι οι χαμηλοί ναύλοι θα εξαντληθούν γρήγορα, οι πελάτες θα πρέπει να μπουν στο ryanair.com και να αρπάξουν την ευκαιρία».

Δείτε επίσης στο Travelstyle.gr:

- Advertisement -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ