Λίγο πριν μπει ο Αύγουστος και αρχίσουν επισήμως τα μπάνια του λαού, η Γιάννα Αγγελοπούλου και ο Θόδωρος Αγγελόπουλου τα μάζεψαν και ξεκίνησαν και αυτοί τις διακοπές τους.  

Και αυτές δεν είναι στο Σεν Τροπέ ή σε κάποιο εξωτικό νησί, αλλά στην ταπεινή (και υπέροχη) Κεφαλονιά.

Το ζευγάρι βρίσκεται εν πλω σε περιοδεία στο Ιόνιο καθώς η πρώτη τους στάση ήταν στην Ιθάκη. Ταξιδεύουν με γιοτ που δεν γίνεται να περάσει απαρατήρητο ένεκα του ότι είναι και γύρω στα 65 μέτρα.

Συνεπώς την έχουν την άπλα τους καθώς η θαλαμηγός που ονομάζεται Octo και κοστίζει πάνω-κάτω 54 εκατ. ευρώ, έχει τζακούζι γυμναστήριο και ελικοδρόμιο και μπορεί να φιλοξενήσει 11 επισκέπτες και 17 άτομα ως πλήρωμα σε συνολικά έξι υπερπολυτελείς καμπίνες που απλώνονται σε πέντε καταστρώματα.

Το αφεντικό τρελάθηκε!!!Τρομερή προσφορά!Η Ryanair έβγαλε εισιτήρια από 30€ με επιστροφή!

Πρωινή βόλτα στην Ιθάκη Προφανώς βραδινή βόλτα και πάλι στην Ιθάκη Το Octo έφτασε και στην Κεφαλλονιά και εκεί το ζεύγος απόλαυσε το δείπνο του στο εστιατόριο της γνωστής μαγείρισσας, Τασίας Δενδρινού, στο γραφικό χωριό Φισκάρδο.

Οι καλύτερες μπυραρίες της Αθήνας με τις πιο δροσερές αυλές!

Η Γιάννα Αγγελοπούλου φωτογραφήθηκε μαζί με τον σύζυγό της και την ιδιοκτήτρια του εστιατορίου. Η θαλαμηγός ΟΚΤΟ στο Φισκάρδο Μετά το φαγητό με την Τασία Να το και το πούρο σήμα-κατατεθέν  Επέστρεψε για να ξεκουραστεί στο γιοτ της

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ